søndag 1. juni 2014

NYTT NEDERLAG MOT NORDSTRAND I OBOS CUP!

Etter at førstelaget tapte mot Nordstrand tidligere i uken var håpet at en blanding av første- og andrelags spillere skulle ta revansj i første runde av OBOS-cup når vi møtte Nordstrand på Niffen.

Som så mange ganger før i år gjør en blanding av dårlig kommunikasjon og mangel på friske spillere det vanskelig å få stilt et slagkraftig lag. Flere spillere var bortreist i forbindelse med langhelg, og når vi har en stall med 4 keepere og ingen kan stille er det for dårlig. Heldigvis får vi tak i Henrik som sier seg villig til å stå i mål.

Kampen starter bra og vi har et greit spillemessig overtak mot Nordstrand. Vi har mye ball og er gode i gjennvinningsfasen. Vi klarer allikevel ikke skape de største mulighetene. Vi faller prestasjonsmessig utover i førsteomgangen og Nordstrand kommer godt inn i kampen. Vi virker slitne og i varmen klarer vi til slutt ikke flytte bena fort nok. Vi taper etter hvert to løpsdueller som bakerste mann og 2-0 til pause er et faktum.

I pausen kommer det fram at mange er slitne og tunge i beina, men gutta er fast bestemt på å vinne denne kampen.

2. omgang begynner jevnspilt det første kvarteret med noen halvsjanser til begge lag. Nordstrand får da et rødt kort som kanskje kan diskuteres noe. Mot 10 mann klarer vi å sette litt større press på Nordstrand. Vi får en redusering ved Elias og noen gode sjanser på slutten til å utligne, men alt i alt er det ikke ufortjent at Nordstrand vinner 2-1.

Konklusjonen er at vi møter et lag vi på en normal dag skal slå. Vi er altfor veike i duellene og konsentrasjonen svikter totalt ved flere anledninger som følge at vi blir slitne og mister huet litt. Vi har et spillemessig overtak stort sett gjennom hele kampen, men vi skaper for lite muligheter. Vi går oss fast på den siste tredjedelen og vi får flere brudd som følge av pasninger uten adresse. Dette må vi bli bedre på.

Positivt å se at Ola er på gang etter langt skadeopphold. Gjør en god match selv med slitne bein. Ellers var det dessverre ikke så veldig mye annet positivt å trekke fram fra denne kampen.

Fokus for uken som kommer bør være å tenke kvalitet på alt vi gjør under trening og kamp. da handler det litt om å ha huet på rett plass og ikke la tankene virre rundt på alle andre ting. Et eksempel på det er bruk av mobiltelefon under trening og SÆRLIG under kamp. Skjerpings!

Ha en fin søndag alle sammen, og vel møtt til trening mandag i første omgang!

Kristian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar