torsdag 19. juni 2014

SOLID TRIUMF FOR KFUM 1

Det ble en meget solid oppreisning, og ikke minst LAG-seier i hjemmeoppgjøret mot Heming med seier 3-0 (1-0) på KFUM Arena torsdag kveld.

1. omgang kontrollerer Kåffa, som hadde bestemt seg for å være “på” mentalt fra start, og da vet vi at det bor mye fotball offenisvt i dette spennende laget, og gutta tok initiativet fra start.
Det ble spilt hurtig fotball fremover når mulig, og viljen, og da evnen til å stille om til defensivt arbeid, var lysende.

Dette gjorde at Kåffa skapte mange muligheter i denne omgangen etter gode gjennomspill i et stort bakrom, og dette etter at laget vant ballen gunstig høyt oppe i banen.

1-0 kommer etter en slik ball tidlig inn i bakrommet, hvor Edvard kommer seg løs og skyter, returen setter Kelle sikkert i mål til fortjent ledelse. Mange muligheter til å øke ledelsen, men noe ubesluttsomhet foran mål, gjorde at det sto 1-0 til Kåffa til pause etter en meget solid omgang.

2. omgang starter med at Heming tilriver seg et lite initiativ etter en del slurv med ballen i oppspillsfasen, men Preben i mål rydder opp i denne perioden.

Etter dette kommer Kåffa tilbake, og tar tak i matchen igjen, hvor viljen til returløp hjem er lysende hele matchen, og vi kommer ofte på rett side defensivt, og dette gjorde at vi ble rettvendt på rom offensivt i det vi vinner ballen. Dermed flere alternativer foran ballfører, og da går spillet på skinner i perioder.

2-0 kommer etter at Olav leser/vinner ballen på deres tversoverpasning på egen halvdel, og tråkker seg gjennom, og alene med keeper, setter Olav ballen forbi keeper i tomt mål. Bra !

Nå styrer Kåffa matchen, og skaper på løpende bånd fortsatt muligheter med baller inn bak deres bakre 4er, og vi kunne avgjort matchen tidligere med mye direkte og godt Kåffa-spill offenisvt.

Men, 3-0 kommer etter en retur etter corner, hvor Peder får servert ballen på 20 meter, og på halv volley, settes ballen helt borti hjørnet. Flott scoring, og matchen avgjort.

Matchen forteller oss at når Kåffa er skjerpet mentalt, og er villige til å løpe toveis, har disse spillerne mye å by på, som i denne matchen. Bra gutta, og ikke minst veldig fortjent !!!

LAGET presterte, og vant en solid LAG-triumf, med kaptein Khang Troung i spissen for et  godt gående Kåffa-lag.

Kampfakta:
KFUM Arena
KFUM 1 – Heming 3-0 (1-0)
1-0 19 min Christoffer Kelle
2-0 58 min Olav Mølseter
3-0 76 min Peder Rydjord

Kåffas lag:
Preben Tollefsen
Edvard Unsvåg
Henrik L Knutsen
Steffen Veiby
Mutasim Ahmed (Daniel 35 min)
Khang Troung
Olav Mølseter (Ola Brustad 10 min)
Kevin Vargas
Martin Møller (Peder Rydjord 45 min/Martin Møller 5 min)
Ola Brustad (Kristoffer Refsdal 45 min)
Christoffer Kelle

Ståle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar