tirsdag 10. juni 2014

ENDELIG SEIER IGJEN FOR KFUM2

Etter 4 kamper uten seier ble det endelig full uttelling i det som var en godt gjennomført kamp fra vår side. Motstanderen har selvfølgelig noe å si, men hadde vi spilt slik vi gjorde i dag mot Skeid og Røa hadde vi tatt alle poengene i de matchene også. Vi presser sammen som et lag og nekter motstanderen å få tid og rom å spille i. Samtidig lar vi ballen stort sett gå hurtig og med få touch.

Kampen starter bra og allerede etter 2 minutter før vi vår første store sjanse når Robin header et innlegg fra Elias på 5 meter. Grei-keeperen gjør en god redning. Det var starten på noe godt. Robin får flere gode muligheter i løpet av førsteomgangen og setter hele tre baller i motstanderens nett. Med unntak av ett baklengs etter et frispark hvor flere Grei-spillere står i kø for å score etter en slett markeringsjobb, er vi veldig tette bakover. Grei skaper litt foran vårt mål og 3-1 til pause er ikke ufortjent.

I 2. omgangen spiller vi veldig bra. Vi tør å trille ballen og har over 70% possession til vår fordel omgangen sett under ett. Årsaken til det er først og fremst at vi er mer presise i pasningsspillet, men vi flytter også beina våres hurtig de gangene vi mister ballen. Ved balltap var vi hver gang på med 2-3 spillere med én gang, og det er slik vi gjør det vanskelig for motstanderen. Kantene våres var mye mer innvolvert i den defensive jobben og vi forsvarte oss med 11 mann i stedet for 8 som det har blitt de siste matchene.

Selv om vi får flere gode muligheter utover i omgangen med blant andre Herman, Nicho, Elias og Eilif, blir det Shahin som setter vår fjerde etter et skudd med venstre fra utenfor 16 som sniker seg ned i hjørnet. Med 4-1 er seieren sikret og Robin erstatter Herman på stopperplass med 7 minutter igjen å spille. Det ender med straffe i mot og fastsettelse av sluttresultat til 4-2.

Er vanskelig å trekke fram noen få spillere i dag, da dette først og fremst var en lagseier. Absolutt alle gjorde viktig og god i dag, men kanskje spesielt Herman, Shahin og Robin. Herman er meget god som stopper i dag og rydder unna det som kommer. Posisjonerer seg bra og har passe avstander til beck og stopperkollega. Shahin spiller indreløper i dag og gjør sakene meget godt. Spilte ballen ofte hurtig i lengderetning, og klarte også å dra av mannen sin ofte og truet mellomrommet. Får også en velfortjent scoring helt på slutten. Robin må selvfølgelig nevnes etter å ha gjort hat-trick. Er en konstant trussel mot Grei's bakre firer og setter de sjansene han får.

Vi må ta med oss dette gode humøret når vi møter til kamp torsdag. Da er det en mye tøffere motstander vi møter, og for å vinne kamper må vi ha med den spillegleden, entusiasmen og innstillingen vi viser i dag. Vi er et godt fotballag når vi jobber for hverandre og har hodet på rett plass.

Vel møtt til en rolig restitusjonsøkt i morgen!