fredag 13. juni 2014

ET STORT APPARAT HOLDER JUNIOR HJULENE I GANG!

Eivind Arnevåg
Ved inngangen til årets sesong ble det foretatt mange justeringer fra KFUMs side, og ekstra folk var ønsket med på reisen for å kunne føre videre de to KFUM lagene i junior avdelingen - bestående av spillere født 95, 96, 97 og 98.

Kabalen klubben fikk på plass før jul inkluderte Ståle Brandsrud som erfaren kunnskapsrik hovedtrener og Eivind Arnevåg inn som "midlertidig hovedlagleder".

Stian Bomo ble med som assist trener hos Ståle i vinter, og i våres kom Kristian Loraas på plass som trener for KFUM 2, siden Ståle primært følger KFUM 1 på seriekampene - som begge spilles på samme dag.

Ståle Brandsrud
Samtidig fikk vi med oss mange foreldre i den sentrale administrative ledelsen - inkludert regnskap, informasjon, materialforvalter, hjelpetrenere og lagledelse rundt hvert av lagene i seriespillet (1. og 2. divisjon).

Dette har vært en svært viktig faktor for det oppsvinget vi har hatt første halvåret på juniorsiden, og alle skal ha sin del av den fortjente rosen for at hjulene går rundt i hverdagen - med treninger og kamper fortløpende gjennom ukene.

Kristian Loraas
Hverdagene er mange - og vi er igang både i snøvær, regn og solskinn gjennom året - ingen treninger avlyses hos KFUM med de fantastiske banene vi også rår over i klubben. Og mer skal det blir snart...med nye bane over veien klar til ferien. Treningskulturen har også satt seg bedre hos junior gjengen gjennom våren, og vil styrkes ytterligere fremover - samtidig som det alltid skal være plass til ulike ønsker og nivåsatsning.

Bred enighet i gruppen at det blir spennende å følge disse gutta fremover - i et perspektiv på et par år. Med yngre 98 spillere inn i i løpet av høsten og 99 opp året etter...
Glenn Bakkeli

Hovedlagleder:
Eivind Arnevåg

Hovedtrener:
Ståle Brandsrud (1.lag)
Stian Bomo (ass trener vinter/vår)
Andrelags trener: 
Kristian Loraas
Kjetil Retterstøl


Hjelpetrenere:
Glenn Bakkeli
Kjetil Retterstøl
Erik Hellum
Jørn Karslvik

Materialforvalter:
Per Slåtsveen

Økonomi:
Cathrine Fiane

Web/Foto/Informasjon:
Erik Hellum
Einar Brustad

I tillegg har Kirsten Myrnes og Tore Berntsen sagt ja til å kunne steppe inn litt på web og informasjon når vi har behov for dette. Samlet utgjør vi hele 13 stk som er tilgjengelig for å hjelpe til rundt lagene våre - ikke alle grupper som kan vise opp et slik engasjement så langt opp i årsklassene.

Miljøet er en viktig faktor hos juniortroppen - felles økter, samtidig som man deler inn etter ferdigheter, aktiviteter og øvelser.Jørn Karlsvik
Per Slåtsveen har vel nesten ikke fravær på anlegget siden jul, alltid på plass med utstyr og det som trengs for gjennomføring av treningsøktene sammen med trenere og spillere.

Samler også opp gjenglemt utstyr i perioder - mange av gutta våre som takket være det fremdeles har alt intakt av treningstøy og utstyr; ikke glem denne jobben som legges ned i hverdagen!

Vi sees på trening igjen i morgen lørdag formiddag - og med seks poeng bak oss denne uken og bra spill i antatt vanskelige kamper så er vi godt fornøyde.


Per Slåtsveen
Klatrer sakte oppover i begge divisjoner nå - slik sett skal høsten bli spennende; se om vi begge kan ta et lite steg til allerede i år.

Hadde en tendens til å glippe litt i de jevne kampene på slutten, om vi snur denne trenden som vist siste kamper så kan poengene fort rulle inn i disse oppgjørene.
Einar Brustad
Stor takk for innsatsen til alle involverte første halvår - siste seriekamper før ferien for begge lagene våre er torsdag 19. juni.

KFUM 1 hjemme kl 18.45 mot Heming og KFUM 2 borte mot Kjelsås 2 kl 20.15.

Moro om foreldre tar turen og heier på gutta - gjør en god innsats i disse dager alle mann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar