torsdag 8. mai 2014

KFUM 1 TAP MOT LYN TOPPFOTBALL TORSDAG KVELD!

Kort kamprapport fra hovedtrener etter torsdagskveldens oppgjør på KFUM Arena.

Vi vet ut fra resultater innledningsvis i serien, at vi i utgangspunktet denne kvelden møter et antatt sterkere lag enn oss på vår hjemmearena. Dermed også viktig at alle bretter opp ermene fra start når det blåses i gang til kamp, slik at vi er godt fremme i skoa og klare i duellene.

Dessverre er vi som sett før noe ujevne i forhold til holdninger inn mot kampen, og egne prestasjoner og taktiske valg underveis gjør at det bikker over i Lyn Toppfotballs favør. KFUM spiller lenge jevnt med Lyn og er i perioder gode med ball, uten at vi klarer å spille oss gjennom til de gode sjansene. Lyn er mer på hugget i avgjørende øyeblikk og kan gå til pause med en 2-0 ledelse.

Som i enkelte kamper det har lugget litt før, så gjør vi en oppstrammer i pausen og kommer ut med nytt mot og enkelte endringer i 2.omgang. Edvard som er flyttet opp som kantspiller, bruker frekvensen sin på et fint gjennomløp og kan flott sette inn redusering til 2-1.

Vi er godt med i kampen nå, men blir samtidig litt for "veike" i duellspillet, og for mange av dagens utvalgte mangler i kveld  noe av det "killerinstinktet" som ofte skal til for å vinne de avgjørende duellene og ballene som ofte avgjør slike oppgjør.

Lyn Toppfotball blir stadig sterkere utover i omgangen, og når vi teller opp 11-3 i målsjanser til bortelaget, så sier det seg selv at motstanderen tar hjem dette. Vi gir bort 2-3 svært billige mål i sluttfasen av kampen. Med et "selvmål" til 3-1 og detter etter dette dessverre veldig sammen det siste kvarteret - hvorpå Lyn kan putte på ytterligere to mål.

Lyn kan til slutt hente hjem en svært fortjent seier, men følelsen er vel at 5-1 er unødig mye om vi hadde holdt fokus og dampen oppe helt inn.

Vi jobber sammen med rette holdninger og innsats på treningsfeltet og skal fortsette med det videre i KFUMs brede tropp fremover. I vår totale rullering så fikk nye slippe til i dag som gjorde sine saker helt greit på dette nivået - tar vi med oss videre i utviklingen fremover i en gruppe bestående av spillere fra 95, 96, 97 og 98 gjennom inneværende sesong.

Mange å bygge videre på her fremover når vi ser litt lenger over haugen... vi bretter opp og ser frem til neste treff i søndagens utsatte kamp mot Frigg. Laguttak til den kampen legges ut etter kampen fredag kveld eller senest lørdag formiddag.