torsdag 15. mai 2014

UNØDIG POENGTAP BORTE MOT RØA - SKEID FÅR NOK UNNGJELDE I NESTE RUNDE!

Klanen på Røa kamp...supportere og sjåfører viktig...
En juniortropp bestående av 16 spillere dro håpefulle til Røa for å ta med seg tre poeng tilbake til østkanten. Målet var å ta vare på de gode prestasjonene fra forrige kamp og bygge videre på dette.

Vi får en del forfall til kampen, blant annet fra vår keeper Joachim. Petter tar ansvar og stiller opp og gjør i tillegg en god kamp hvor han skaper trygghet i bakre rekker.

Kampen startet akkurat slik vi ønsket. Vi jobbet godt i presset og turte og stå høyt når Røa var i ubalanse. Vi vant derfor ballen ofte i gunstige situasjoner langt frem på banen  og det ble det sjanser av. Allerede etter 10 minutter satte Pål et enkelt mål etter en retur fra Røas keeper på skudd fra Tobias. Pål hadde også en kjempesjanse ikke lenge etter hvor han drar seg fint fri, men setter ballen i stanga fra god posisjon.

De første 25 minuttene er veldig gode defensivt, men det svikter litt i siste tredjedelen på banen for at vi klarer å skape de helt store sjansene. Utover i omgangen faller vi mer og mer og Røa spiller oss etter hvert lave. Det ser rett og slett ut som at vi allerede tror vi har vunnet kampen...

Det går som det må gå og Røa får en scoring før pause og det står 1-1.

2. omgangen starter noe klønete fra vår side. Grunnet manglende konsentrasjon og innsats opptrer vi uryddige i formasjonen og Røa har et lite initiativ i kampen. Vi virker redde for å prøve å spille vårt spill langs bakken, og det blir mye sleiving av ball uten mål og mening. Slurv på en defensiv dødball gir hjemmelaget ledelsen 2-1.

Heldigvis tar Baktash tidlig ansvar og svarer med å passere 3 mann for så å plassere ballen i mål alene mot keeper bare 5 minutter senere.

Vi øyner mulighetene for seier og styrer mye av kampen i en periode midt i 2. omgang. Eilif hadde en god kamp på høyrekanten og kommer seg til noen fine muligheter i løpet av omgangen. Litt mer trøkk og bestemthet i avslutningene kunne gitt oss målet vi trengte.

Det føles litt ufortjent når Røa får 3-2 etter en lang pasning inn i feltet som heades i mål bak en utrusende Petter, men Tobias Berntsen setter ikke lenge etter et frispark fra 17 meter rett i mål langs bakken. Kampen ender 3-3, noe vi absolutt ikke kan si oss fornøyd med.

Røa var alt i alt et lag vi burde slå og et mye dårligere fotballag enn de vi slo sist. Jeg er litt skuffet over at vi har flere perioder i kampen vi mister helt konsentrasjon, og rett og slett spiller dårlig fotball. Vi gjør det til tider vanskelig for oss selv og får farlige brudd i mot som vi alt i alt slipper billig unna. Denne kampen tapte vi 2 poeng på slurv og unøyaktighet i pasningsspillet. Det skal allikevel sies at innsatsen er bra og det er deilig å se at vi slår tilbake selv om vi får mål i mot.

De som fortjener ekstra ros i dag er Hermann som spiller 90 minutter og rydder bra unna det meste som kommer, med unntak av et par slurvete pasninger/klareringer. Kim-André spiller en veldig god første omgang på venstreback og vinner alt av dueller samtidig som vi skaper flere overtallssituasjoner på kanten ved at backen tørr å bli med fremover. Petter for at han tar på seg keeperhanskene og gjør en god match i buret!

Neste uke er det Skeid 2 som venter. Der SKAL det hentes 3 poeng!