torsdag 29. mai 2014

SOLID MATCH - MEN BARE NESTEN FOR KFUM 2

Mange forfall i bakre rekker skapte en del hodebry før møtet med den ubeseirede serielederen Bærums Verk Hauger på KFUM-Arena. Dette ble løst ved at flere spillere som var tiltenkt på midtbanen måtte omplasseres i forsvar, selv om ikke alle var like happy for det...

Vi går ut i en 4-5-1 formasjon, fremfor den vanlige 4-3-3 vi pleier å stille med. Dette for at kantene skal klare å ha litt mer fokus på den defensive delen av jobben, i det vi vet kommer til å bli en tøff match mot et godt Bærumslag. Xavier er kaptein for dagen og det er tydelig allerede før kampstart at Xavier og resten av gutta er klare for et blodslit uten like.

Etter en meget god start med 30 minutter jevnt spill mot tabelltopperen, får vi skudd fra Eilif, Nicho plukker returen og legger pent til Fabian som setter 1-0 til kåffa! Vi er hele tiden godt med i kampen, men får en dribling mot oss, var ikke kompakte bak akkurat på den og ble straffet med skudd fra 16 meter. 1-1 til pause.

Vi holder fortsatt bra trøkk, men er litt bakpå i en duell i 15 min ut i annen omgang, spissen får en meters forsprang og alene med keeper står det 2-1. Bra jobbing hele veien, flere store sjanser begge veier, kampen skrur seg til, vi vil ha mål, og i en tett duell der Baktash og en Bærumspiller ramler opp på hverandre og blir liggende litt for tett oppstår knuffing og småsparking. Bæringen starter krangelen, men dommeren ser bare slutten og da Baktash prøver å komme løs. Gult til Bærum og RØDT til Baktash.

Surt, men selv med en mann mindre er vi godt med og skaper flere gode målsjanser før dommeren tar ballen i en solid hands og blåser av kampen på litt overtid.

Vi skal ta med oss det at vi gjør en kjempejobb i dag, alle mann! Det er utrolig surt å tape, men det spillet, innsatsen og lagmoralen som ble vist i dag viser at det bor masse fotball i dette laget. Klarer vi å ta oss sammen og vise de samme egenskapene mot antatt dårligere motstand kommer vi til å kunne plukke mye mer poeng fremover. Det er viktig at alle ser hvor gøy fotball kan være når hver eneste spiller yter sitt absolutt beste i hver eneste trening og kamp. Det er KUN slik vi blir bedre fotballspillere!

Det er ingen som spilte en dårlig kamp i dag, men for å trekke fram noen så gjør Fabian en god kamp i dag og løper bra på midten i store deler av kampen. Xavier gjør også en kjempejobb i dag med kapteinsbindet på armen. Løper mest av samtlige på laget, og viser en innstilling som smitter over på resten av laget. Mange kunne gjort seg fortjent til dagens BB, men det blir den samme som forrige uke, Jonas TR. Spiller 90 minutter og vinner nesten alt som er av dueller på banen, til Bærums store fortvilelse...