søndag 11. mai 2014

MANGLENDE UTTELLING OG UNØDIG TAP MOT FRIGG!

KÅFFA 1 møtte søndag kveld et Frigg lag som vi visste vi burde være på høyde med, og som vi ved solid innsats over hele linjen burde kunne hente tre greie poeng mot.

Vi er også spillemessig og sjansemessig bedre enn Frigg i første omgang og burde klart ledet med flere mål. Imidlertid er vi litt ukonsentrerte og unøyaktige i de avgjørende øyeblikkene foran både motstanderens og vårt eget mål - og dermed lykkes vi ikke i å få uttellingene til å tippe vår vei i de gode periodene.

Frigg er mer effektive og tar noe ufortjent ledelsen etter 19 etter minutter. KFUM kommer tilbake og utligner til 1-1 ved Edvard i det 31. minutt, og har fremdeles sjansen. Bølger litt frem og tilbake - før vi så er uheldige og lager et selvmål etter 41 minutter. Dermed går vi til pause med en 2-1 ledelse til Frigg, etter en omgang der vi burde ha ledet matchen med flere mål etter spill og sjanser.

Kveldens skuffelse er likevel at vi ikke klarer å løfte oss videre inn i andre omgang, makter ikke spillemessig og ta ut mer – og innsatsen hos mange faller jo lenger vi kommer ut i kampen. På denne måten dør kampen sakte ut, og vi taper unødig og forsmedelig 1-2 hjemme mot en motstander som vi helt klart bør hente tre (3) poeng mot på en normalt god dag.

En manglende vilje og tæl gjennom kampen blir også denne gangen utslagsgivende – og dette er en trend vi må snu sammen gutter. Trening for alle mandag og tirsdag kveld til uka, samles igjen for å terpe øvelser og fokus. Må ha som klar målsetting sammen at vi skal klare og snu dette i fellesskap.