torsdag 31. juli 2014

SURT TAP ETTER SUDDEN DEATH MOT FANA!

Det ble et surt tap etter sudden death med 0-1 i 1/8-dels finalen mot Fana på Ekeberg torsdag kveld. Veldig surt fordi gutta gjør en kjempematch, og vi bør absolutt avgjøre etter voldsomme målsjanser i ordinær tid, og 7-2 i målsjanser bør holde, men den gang ei denne gang.

Gutta tok tak i matchen med en gang, og var oppe på fysisk nivå mot en motstander som spiller interkrets i Hordaland, og vi rader opp angrep med spill inn i bakrom, overtall på sidene til innlegg, og gjennomløpninger, men avslutningene manglet.

Viljen til å gjenvinne ballen gjorde at vi kunne stå høyt under hele matchen, og Fana fikk aldri til noe spill, og er kun inne i vår 16 meter ved en anledning.

2. omgang starter noe jevnere, men Kåffa tilriver seg initiativet med aggresiv gjenvinning, og gutta løper opp ballen defensivt, som gjør at vi får kortere vei til mål.

Christoffer Kelle ved 2-3 anledninger helt alene med keeper etter gjennombrudd, men bruker akkurat for lang tid, da stussen på gresset er litt anderledes, og vi får ikke mål. Runder nesten keeper helt alene, men kommer ikke helt rundt, og det renner ut i sanden.

Matchen styres av Kåffa, og det er moro å se på gutta i viljen til å løpe toveis, både defensivt, og offensivt. Kommer rundt på kantene med Kasper Hillås ved 2 anledninger skrått alene, men rett på keeper. Edvard Unsvår kommer rundt, og Kelle stuper frem på første stolpe fra 1 meter, men nei, det ville seg ikke.

Ekstraomganger er matchen noe jevnere, men skaper noen brudd, men de får frispark midt på vår banehalvdel. Denne blir slått inn i feltet, og etter klabb og babb, er ballen det nødvendige over streken, og vi er putselig ute..... Surt !!!

Avslutningene sviktet denne gang, etter en god match mot en ok motstander, da vi styrer i begge omgangene. Når man ikke får utteling, kommer skepsisen frem, men gutta gjorde en fabelaktig innsats gjennom matchen.

Norway cup har vist at disse guttene har utviklingspotensiale fremover, og vi sto sammen som et LAG. Stolt over prestasjonene, og mest lærerikt var at vi tok den fysiske trykket, og styrte alle matchene, bortsett ifra mot Rælingen.

Mange spillere presterte opp mot max, og fortsett å trene nå gutta, kan dette utvikles videre...

Takker alle spillerne både på KFUM 1, og KFUM 2 som kvalifiserte seg til A-sluttspilll, og nesten kvartfinale..

Takk også til lederne med Per, Einar, Glenn, Jørn, Erik, Kjetil, og Kristian for fremragende innsats som alltid. Bra gutta !!!

Følte også at hele KFUM sto bak oss gjennom hele uken, og miljøet er supert i klubben

Kampfakta Norway Cup 1/8-delsfinale (2x30 min + 2x5 min sudden death)
KFUM 1 – Fana 0-1 e sudden death
0-1 68 min Fana

Kåffas lag:
Preben Tollefsen
Edvard Unsvåg
Olav Mølseter
Steffen Veiby
Martin Møller (Jonas T Røhne 15 min)
Kristoffer Kelle
Tinius Berntsen
Kasper Hillås
Anders Storm (Elias Fallgren 30 min)
Ola Brustad (Shahin Tahir 20 min/Nicholas Bakkeli 5 min)
Christoffer Kelle

Ståle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar