mandag 28. juli 2014

KFUM 2 kjempet seg inn til uavgjort mot Nordre Land

Matchen mot Nordre Land IL i andre kamp for KFUM 2 i Norway Cup ble som forventet en tøff match.  Lite fintspillende lag som slo lange baller inn i bakrom.

Vår bakre firer med Magne, Sebastian Herman og Erik gjorde igjen en kjempejobb, men etter at dommer ikke blåste av for offside og hands for Nordre Land fikk de lett satt inn 1-0 etter 5 minutter.  Hardt kjempende Kfum klarte å ri av omgangen.

Petter pådro seg et klart gult kort etter 15minutter i første omgang.  I annen omgang klarte Kåffa å stå noe høyere og var tett oppe i motstanderne.  Vi fikk en velfortjent, dog noe heldig utligning via ryggen til Eilif etter 15minutter i 2. omgang.  Etter dette tok igjen Nordre Land over noe av presset og kunne ha avgjort kampen i sluttminuttene etter at de kom alene med Martin, men heldigvis for oss klarte de å sette ballen utenfor.

Ikke av de mest fintspillende matcher vi har sett på, men med uavgjort her og en god match mot Fana 4 lukter det A-sluttspill.