lørdag 2. august 2014

ALLE TIDERS NORWAY CUP UKE!

KFUM Junior 2014 utgjør nå en utrolig flott gjeng med spillere, som omgås fullt ut på tvers av lagene de spiller på - og som stiller opp for hverandre både i hverdagen og som supportere under turneringen.

Utelukkende positiv og oppmuntrende snakking og meldinger mellom spillerne på banen, og solid arbeid som legges ned for hverandre, gir et felles løft for alle som er utpå der - herlig og oppleve.

Måten gutta våre i tillegg tar i mot de tre 98 gutta hos Kåffa 2 i Norway Cup på kort varsel, viser storsinn og samhold - flott og viktig og se hvordan vi sammen løste den kabalen i klubben. Blir lagt merke til av andre også utenfor årgangen dette gutter...

Sammen med en skikkelig sammensveiset trener og ledergjeng som har det moro og trives sammen, og med de av foreldrene som tok turen rundt i Oslo for å følge kampene for begge lagene våre, så gjorde dette Norway Cup 2014 til en alle tiders uke for hele gjengen.

Og for en innsats...Stolte og glade over prestasjonen til alle gutta, med både første og andrelaget videre i A-sluttspill og førstnevnte svært nære kvartfinale.

Den vant forøvrig Fana i kamp mot Bordeaux - og som dermed tok bronse i juniorklassen dette året. Var ikke så langt unna at vi spilte den kampen gutter, litt uheldige og litt udyktighet i de helt avgjørende situasjonene - men en fantastisk innsats hele veien, så også når vi dominerte mot Fana.

Vi er på gang gutter...ser frem til høstsesongen med begge lagene våre, selv om vi mister noen spillere til ulike skoler og studier denne høsten..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar