onsdag 30. juli 2014

Fin innsats av KFUM2 tross tap i 32'dels finalen.

Fornøyd gjeng tross tap
Kjempeinnsats av gutta å komme til A-sluttspill hvor vi møter Skjold som førstelaget slo 2-1.

Vi ser at vi blir presset lavt av Skjold som er temposterke og sterke i duellene.   Vi vinner få førsteballer og blir løpende mye imellom.

Tross iherdig innsats av gutta klarer Skjold å sette ballen i mål til 1-0.

Vi holder dette resultatet til pause og med medvind og nedoverbakke i annen omgang hadde vi et lite håp om å kunne snu kampen. Vi kom til en fin sjanse ved Vinjard og Sami som plukket opp et utspill fra Skjold keeper.  Uheldigvis gikk ballen over mål.

Det ble mye løping idag og Joakim hadde nok flest kilometer i beina av alle etter mye bra jobbing hjemover idag.  Etter 10 minutter av annen omgang klarer Skjold å lure inn 2-0 nede ved høyre stolpe for Martin etter en uhelldig klarering av KFUM.   Kampen ender 2-0 til Skjold som må sies å være et greit resultat og vi gratulerer gutta med fin innsats og vel gjennomført Norway Cup!!