onsdag 23. juli 2014

VIKTIG NORWAY CUP OPPKJØRING - MØT OPP!

Juniorgjengen i 2014 er svært heldige denne sesongen med ny faglig god tyngde på trenersiden, og aktiv deltakelse på treninga gir muligheter for god læring for hver enkelt spiller. Mange av dere har også tatt nye steg i våres...

Årets Norway Cup oppkjøring er således viktig og få med seg. Vi var bra med folk på mandagens trening, men savnet en del på økta i dag. Forventer flere i morgen og på den siste rolige økta vår lørdag - da  lag uttakene også offentliggjøres. Siste sjanse til å vise seg frem nå...

Viktig at vi møter trente som avtalt før ferien, samt at vi også får en god gjennomkjøring før Norway Cup kampene - som tar til midt på dagen allerede til søndag for begge lagene (kl 12.00 på Furuset for KFUM 2 og kl 13.15 på Bjølsenfeltet for KFUM 1).

I dag stod løpstester og småspill på programmet - en bra gjennomkjøring som både gir en pekepinn på løpsform og utvikling siden sist gang vi gjorde dette før oppstarten i januar.

Møt opp til trening 18.30 i morgen - ønske å se alle som er klare for Norway Cup på våre treninger de siste to øktene, slik at vi har full oversikt over fysisk form og ståsted hos hver enkelt spiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar