torsdag 24. april 2014

STORTAP FOR KFUM 2 MOT READY 1 I KVELD - MANGEL PÅ KEEPER!

Kåffa 2 skal dessverre vise seg og måtte stille uten noen av våre keepere fra start i dag, noe som bør være helt unødig med fire keepere i junior troppen. Viktig med klare beskjeder og informasjon begge veier - alltid mulig å hente inn ekstra folk om man kjenner situasjonen i god tid! Forfall meldes rett til ansvarlig trener..

En  halvsyk Erik Rundhovde er sportig og ofrer seg for gutta ved å stille opp i mål. Vi har farlig corner etter 2 min, med nye klabb og babb, som ender i skudd fra 5 meter, men det vil ikke inn. Så i det 5. minutt kommer et langt oppspill fra Ready, hvor spissen løper seg fri og alene med keeper gjør han ingen feil og vi ligger under 1-0.

Vi har likevel hatt et bra grep om kampen og vært førende spillemessig det første kvarteret. Etter 15 min kommer dog Ready spiller på ny godt gjennomløp og setter 2-0 igjen alene med vår keeper. Flat innøvd corner fra Ready etter 20 min, en chip med hælen, mølje foran mål - og så var det 3-0.

Vi fikk et flott skudd fra Baktash på et 45 graders innlegg, det så ut til å bli en nydelig stang inn,  men keeper slår ut med fingertuppene.  Like etter vinner Ready løpsduell i vår 16 - er gjennom og alene med keeper, skrur pent inn bak Erik. 4-0.

Langt pent oppspill fra oss etter 30 min, Baktash alene gjennom, men ballen vil ikke inn i dag - skuddet stryker like utenfor. Ready har en meget god keeper. Etter 45 min får Petter siste touch på ballen som endelig går inn og vi kan gå til pause med 4-1.

I pausen kommer Martin Bolstad inn som keeper og laget får et løft når han lar seg overtale til å stå i annen omgang. Lagets selvtillit stiger flere hakk, kampåmden stiger, vi får igjen tak på spillet, selv om Ready kommer til et par farlige sjanser der Martin får vist klasse, han må ut i full lengde på et lavt skudd, ballen plukkes ut av grepet (angrep på keeper?) og dermed står det  5-1 totalt.

Nå mister vi igjen grepet i kampen og etter en uheldig dribling i vår egen 16 meter får vi nok en baklengs etter 35 min. 6-1 er etter spill og sjanser alt for mye, men dessverre sant.

Frispark til Ready på vår 16 slås 45 ut og et hard lavt skudd ender i nettmaskene, 7-1. Nå rakner spillet vårt og  Martin redder oss heldigvis fra et enda verre resultat.

Ready 1 var et bedre lag når alt kommer til alt, vi husker dem som gode teknikere fra Futsal i Lillehammer cup. Vår ellers bunnsolide backfirer fikk ikke demmet nok opp for teknikerene som kom seg gjennom litt for ofte. Vi har forbedringpotensiale på flere punkter, både duellstyrke og gjenvinning er blant dem.