tirsdag 29. april 2014

MANGLENDE INNBETALINGER - DEL 2 FOR SOMMERHALVÅRET - KONSEKVENS; INGEN TRENING OG KAMPER ETTER 8. MAI!!!

Vi har allerede vært ute med denne informasjon to ganger før - innbetaling av sommer treningsavgiften på kr 2.000,- forfalt  til betaling 15. april.

Vi mangler fremdeles innbetaling på denne avgiften eller klubbkontingenten fra KFUM på hele 18 juniorspillere!!!!

Vårt budsjett for driften av juniorlaget baserer seg selvsagt på at alle betaler sine treningsavgifter og klubbkontingenter - slik at vi har til baneleie, baller, drakter og utstyr på treningsfeltet. Ellers er det ikke mulig for oss å drive dette arbeidet i hverdagen med de baner og anlegg vi i dag disponerer til våre gode treninger.

Dersom du er usikker på om det er betalt hjemme for deg - så sjekk dette allerede kveld eller i morgen med dine foreldre! Spillere som ikke har betalt disse avgifter innen fredag 8. mai vil IKKE få spille eller trene med KFUM Mjr fremover!

Kontonummer for innbetaling av treningsavgiften på 2.000 kroner til junior lagets konto er 1204.66.39802 KFUM Mjr v/Cathrine Fiane.

Dersom du har spørsmål til innbetaling - ring umiddelbart enten til Juniorgruppens Hovedlagleder Eivind Arnevåg 40 24 07 61 eller Økonomi ansvarlig Cathrine Fiane 91 14 26 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar