torsdag 10. april 2014

SOLID OPPREISNING I KVELD FOR KÅFFA 1 MOT OPPSAL 2!

KFUM 1 reiste seg mesterlig i kveld etter smellen i seriestarten og tok kommandoen direkte fra start mot gjestene fra Oppsal.

Vi spiller hurtigere i lengderetningen og er samtidig trygge bakover på banen. Gode overganger og fine overlapper på raske spillere bakfra skaper stadig farligheter for Oppsals forsvarsfirer, og vi kommer til svært mange sjanser de første 20 minuttene.

Vi er tidlig foran i mål protokollen og kunne ledet mer enn 3-0 til pause, samtidig som vi på tampen før hvilen slipper Oppsal mer inn i kampen.

Oppsal reduserer på en unødig frispark kort ut i andre omgang, og er nå klart mer med i kampen gjennom tett duellspill og mer trøkk. Imidlertid scorer vi 4-1 i deres gode periode, og kan etter dette igjen ta over og styre inn til sikker seier, med ytterligere to mål før vi er ferdige for kvelden.

6-1 Kelle

Blomster til mange av gutta for god innsats og ståpåvilje i dag, en solid oppreisning fra sist uke dette, mot et Oppsal lag som vant sin første seriekamp hjemme sist uke.