torsdag 3. april 2014

SEIER OG TAP I SERIEÅPNINGEN!

Heming - KFUM 1, 7-0 tap!
KFUM 1 fikk i henhold til Ståle kjørt seg skikkelig i kveld, og tapte hele 7-0 borte mot gode Heming. Lite som fungerte for gutta våre i dag. En del egne feil på egen banehalvdel som vi blir straffet for, men møtte også langt bedre motstand denne kvelden i et Heming lag som klart holder svært høy klasse.

Vi får hjem og trene videre, lade om og gå gjennom nærmere på felles trening lørdag kl 10.15.

KFUM 2 - Kjelsås 2, 4-2 seier!
Gutta er påskrudde og gode helt fra start. Allerede etter 7 minutter kommer et nydelig gjennomspill av Shahin til Carler'n som plutselig står alene med keeper og putter 1-0 til Kåffa.

Et minutt senere, får vi imidlertid en tabbe bak hos oss, med et langskudd lobbet inn like under vår tverrligger og utligning til 1-1.

Cornerstatistikken viser 6-1 etter første omgang, og med Kåffa briller på nesen var vi på sidelinja enige om at vi var best etter første omgang. Ikke populært og overta keeperjobben etter Jonas TR i pausen, men Pål ofrer seg til applaus fra gutta.

Carl Philip tråklet seg rundt og gjennom innenfor 16 meteren, og der er han farlig. Kjellsås raste rundt helt til dommeren blåser straffe! Shahin setter den høyt og hardt, en deilig scoring og forløsende og få 2-1 ledelsen.

Vi legger økende press på motstander, langt tilbakespill mot Kjelsås, løpes nesten opp av Eilif. Keeper parerer, men returen snappes av Xavier som fra 25 meter setter et herlig hardt langskudd og vi øker til 3-1

Bare fem minutter senere får vi dessverre nok en baklengs, og med redusering til 3-2 og kampen er igjen åpen. 8 minutter igjen.

Vi er ikke feige, men holder høyt trykk. Eilif snapper fra motspiller på høyre kant, Nico på løp glir gjennom og setter flott 4-2. Gjennvinning og hurtig angrepsspill, sidelinja jubler!

Bra lagmoral, god jobbing gutter med mye fint spill, dog litt for åpent bakover til tider. Må fremdeles jobbe videre med fokus på gjenvinning, og orke og  løpe inn motstander hjemover når vi mister fremme...

Rir kampen ut og vinner 4-2 i serieåpninga, en fin start i 2. divisjon og dette lover bra - flott sesongåpning gutter.