tirsdag 29. april 2014

BRA OPPMØTE OG GODE TRENINGER PÅ JUNIOR!

Gledelig at vi nå i junior gruppa har så mange spillere på treningene våre hver eneste gang, et snitt på 36-37 om vi skal tro på statistikkene til Ståle - hvilket vi jo selvsagt gjør....

Hele 40 spillere på plass i ettermiddagssola mandag denne uken, fordelt i to hovedgrupper med ulike øvelser og spill etter felles oppvarming i samlet gruppe. Bra innsats over hele linjen i alle smågrupper.

Moro også med så mange trenere/ledere på plass i år, både på treningsfeltet og i kulissene. Blir et miljø av slikt som nok også er med å påvirker inn i spillergruppa får vi tro.

Viktig og bli sett, og dermed godt med rulleringer innom førstelags gruppen også på treningene våre. God motivasjon og få kjenne litt på de ulike nivåene, og vi har mange jevne spillere i år. Blitt et fantastisk flott miljø på tvers av lag og årganger i troppen nå - slik vi ønsket dette.

Eivind har lagt inn de nye mai treningstidene øverst til høyre på siden - merk endringer etter 1. mai.

Til spillergruppa; Husk og ha en tett kontakt med trenerne dine, og meld fra direkte dersom du er forhindret i å komme på trening eller kamp, viktig for oss å ha den gode dialogen med alle spillerne våre..

Foreldregruppa; Vi er glade i supportere både på hjemme og bortekamper - førstkommende torsdag kveld (01.05.) har begge lagene våre bortekamper i Groruddalen mot henholdsvis Grei og Rommen - vil da også trenge sjåfører som møter opp ved Kåffa hallen blir med oss!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar