torsdag 10. april 2014

KNEPENT 3-2 TAP BORTE MOT LANGHUS FOR KFUM 2!

Vi møter et offensivt Langhus lag som legger oss under press fra start.

Corner-statistikken viser 4-0 til Langhus etter 20 minutter. Vi får ikke flyt i spillet vårt, men holder buret rent på innsats i 35 minutter - da må Preben endelig gi tapt, og 1-0 til Langhus.

Etter hvert kommer vi mer inn matchen, vi noterer både langskudd og corner til Kåffa. En kjempesjanse med skudd fra Robin fra 5 meter stryker stolperoten. Det skal ikke mer til før vi på sidelinja begynner å få troen. Og den som tror får se...Robin putter pent fra 7-8 meter. Herlig - vi går til pause 1-1 og nå har vi alle muligheter.

Vi starter imidlertid annen omgang med litt mindre trøkk hos gutta og får dessverre nok et mål mot oss. Er samtidig god med i kampen i denne perioden, men Langhus trekker det lengste strået i litt for mange dueller. Det vi frykter måtte komme, og det står 2-1 til vertskapet. Samtidig er vi fremdeles godt med og matchen er åpen.

Robin og Carlern legger press i motstanders 16 meter, Carlern vinner løpsduell, og setter vakkert inn et viktig mål og utligning til 2-2 med 10 minutter igjen av kampen som er helt åpen nå.

Det hardner til på slutten med mange dueller og med kun 5 minutter igjen løper Langhus sin spiss seg fri, åpent mål, 3-2 til Langhus.

Slik sluttet kampen og vi innrømmer " kanskje" at Langhus var bittelitt bedre denne gangen... Kristian ledet kampen på en mesterlig måte, og dette var den aller første matchen med Kåffa 2. Moro og flott med proff fotballfaglig ledelse, og fortsatt er dette uten tvil en god start på sesongen!

Langhus - KFUM 3-2 (1-1)