torsdag 4. september 2014

SUPER MENTAL OG FYSISK OPPHENTING AV KFUM 1 !

KFUM 1 sto for en super mental og fysisk bragd, samt noe taktisk, da de snudde 0-2, til 5-2 i hjemmematchen mot sterke Grei, torsdag kveld på Ekeberg kunstgress 1.

1. omgang startet med at Grei tok styringen og vi var ikke med i forflytningene på banen, og etter 15 minutter står det 0-2, etter at Grei var direkte og fysiske i gjennombruddene, og fullt fortjent etter at de tok skikkelig kommandoen i matchen innledningsvis.
Kåffa fikk samlet seg, og bygde seg sakte med sikkert opp, og spilte seg ofte frem til 20-25 meter foran deres mål, og da ble det ofte brudd, og kontringer imot.

Vi fikk justert balansen i laget defenisvt, og utover i omgangen så vi på spillerne at de ville mer og mer mentalt, løper raskere i forflytningene, og plutselig er det Kåffa som styrer på en god og ny kunstgress på Ekeberg kunstgress 1.
1-2 etter 26 minutter, hvor Tinius Berntsen trykker inn en god corner fra Kevin Varagas, og det er match igjen.

Kåffa redder på streken rett etter dette, hvor Grei kjører en av sine mange kontringer, og kommer helt gjennom, men heroisk innsats i feltet avverget 1-3.
2-2 etter 37 minutter, hvor Kevin Vargas stormer in i feltet med god kroppsfinte, blir klart felt, og Christoffer Kelle scorer sikkert på straffen.
Pause.

2. omgang ble en super opplevelse, hvor vi var enige om at vi måtte selge oss dyrere i duellspillet, og generelt defensivt, samt angripe rommene bak deres indreløpere, og dette skjedde.
Gutta løp hjemover, tacklet i soner, spiller direkte opp, flytter seg raskt i ettertrykk, og skaper overtall både mot etablert angrep, og i kontringene. Morsomt hvilken moral og iver, og plutselig hadde vi masse krefter, og skulle få godt betalt for en fantastisk innstilling.

3-2 etter 58 minutter, hvor Anders Storm blir spilt flott gjennom av Martin Møller, og alene med keeper, setter Anders den til side for keeper, og i ledelse.
Nå produserer vi flere flotte angrep med mye direkte spill opp i mellomrommet deres bak indreløperne, og det lukter flere mål, de skulle komme..

4-2 etter 72 minutter, hvor Christoffer Kelle denne gang blir spilt gjennom av Roald Aas, og alene med keeper, lobber Kelle over keeper, og i mål.
Innlegg fra høyre ved Kevin ut i 45 grader, skudd på mål, vinner 2-baller på deres 16 meter, Tinius skyter knallhardt i tverrliggeren. Ja, nå var det morro å se gutta i aksjon på banen.

5-2 etter 80 minutter, hvor Kelle igjen river seg løs inne feltet, avslutter på keeper, og der lukter Anders Storm returen, og setter den i mål fra 6 meter.

Matchen ebber ut med en knallmorsom opphenting av gutta, etter at vi kom skjevt ut, men moralen, trykket og mentaliteten heiset oss mange hakk, og da er det artig å stå igjen som seierherrer i en slik batalje. Bra gutta !!!

LAGET skal selvfølgelig ha ros kollektivt, og gnisten i ansiktene til gutta, fortalte at her VILLE man snu dette underlege. Spillerne kom opp mot sitt maxnivå sammen. Da blir seieren herlig !!!

Kampfakta:
Ekeberg kunstgress 1
KFUM 1- Grei 5-2 (2-2)
0-1 8 min Grei
0-2 15 min Grei
1-2 26 min Tinius Berntsen
2-2 37 min Christoffer Kelle
3-2 58 min Anders Storm
4-2 72 min Christoffer Kelle
5-2 80 min Anders Storm

Kåffas lag:
Preben Tollefsen
Edavrd Unsvåg
Henrik L Knutsen
Tinius Berntsen
Jonas T Røine (Daniel Brevig 45 min)
Martin Møller
Markus Junge
Kevin Vargas (Erik Rundhovde 15 min)
Anders Storm
Christoffer Kelle
Roald Aas (Nicholas Bakkeli 10 min)

 Ståle

Xtra kommentar;
Dette var moro og være med på for foreldre, klubbens ledere samt juniorspillere på sidelinja også - stor takk til både spillere ut på der og trenerapparatet vårt - blitt sving på sakene utover i sesongen og gleder oss til fortsettelsen i juniortroppen!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar