fredag 19. september 2014

STRUKTURERT KFUM 1 SEIER MOT KOLBOTN!

Struktur defensivt, og effektivitet fremover, samt at gutta kommer tilbake mentalt i motgang, gjorde at KFUM 1 tok en sliten og morsom seier over Kolbotn 3-2 (2-0) torsdag kveld på Ekeberg Kunstgress 1.

Begge deres mål ble scoret på cornere, og morsomt å se gutta kommer tilbake etter å ha ledet 2-0 til pause, får 2-2 i mot, og vinner 3-2 i en match mot et ballskikkelig lag i Kolbotn.

1. omgang starter med at Christoffer Kelle forfølger et tilbakespill til deres keeper, som blir stresset og gjør feil, og Kelle setter ballen i tomt mål. 1-0 etter 2 minutter.
Utover i omgangen tar Kolbotn mer og mer over banespillet, og vi har mer en nok med å forsvare oss, og det gjør gutta i første rekke strukturert i et samla press etter hvert på egen banehalvdel. Dette gjør at Kolbotn, som har ballen mye, ikke skaper noen ting foran vårt mål i hele omgangen.

KFUM kommer heller ikke til noen avslutninger, da ballbehandlingen og tempo i den, gjorde at det ble mye balltap, helt til det gjensto 15 minutter av omgangen.
KFUM tar mer over i slutten av 1. omagng, og Marcus Junge kommer til et skudd fra 20 meter etter godt kombinasjonspill, men keeper redder til corner,
2-0 etter 44 minutter, hvor vi vender spillet fra venstre, gjennom midten, og ut til Kevin Vargas, som fra skrått hold, rett innenfor 16 meteren, klinker ballen inn i motsatt hjørne. Flott scoring!

Pause.

2. omgang startet som den første at KFUM ikke var med mentalt, og får et trykk mot seg som resulterer i cornere til Kolbotn..
2-1 etter 47 minutter, corner fra deres høyre side, vår avklaring rett til en spiller på 11 meter, som setter den kontant i mål.
2-2 etter 50 minutter, ny corner, denne gang fra venstre, og ingen markering hos KFUM, dermed får de uhindret heade ballen kontant i mål. Utligning.

Nå var det viktig for KFUM å være i struktur defensivt, da Kolbotn styret banespillet med hurtig ballbehandling, men her gjorde gutta en iherdig innsats i motgang, og bygger seg inn igjen i matchen, gjennom defensivt arbeid. Siste 15 minuttene, som i 1. omgang tok KFUM over matchen, og vant nå ballen defensivt høyere oppe i banen og tilrev seg initiativet i matchen igjen.

Det lyser av spillerne, de ville vinne, og klarer å vende spillet oftere til overtall motsatt side, og spesielt vending fra venstre, direkte over til høyre med ren 1 mot 1 situasjon med Nicholas Bakkeli, som dribler seg gjennom ofte, og dette skulle bli avgjørende..

3-2 etter 78 minutter, hvor Shahin Tahir vinner ballen, spiller motsatt til Nicholas Bakkeli, og dribler innover, serverer Kelle på 7 meter, og Kelle setter inn seiersmålet i nærmeste hjørne. Super scoring!
Siste 10 minuttene styrte KFUM mye, selv om Kolbotn har en stor mulighet på overtid, har vi blanke muligheter med Nicholas Bakkeli, Kelle og Kevin Vargas etter gode kombiansjoner.

Matchen ebber ut med en strukturert, og sliten KFUM-seier, og det beste for laget var at spillerne kommer tilbake mentalt i motgang, snur matchbildet i begge omgangene, og drar i land en vinnerkultur-seier. Morsomt og bra!!!

Marcus Junge var alt i alt KFUM sin beste spiller denne gang.