søndag 21. september 2014

FORTJENT TAP MOT BÆRUMS VERK HAUGER FOR KFUM 2!

Nok en gang måtte KFUM 2 stille med et skadeskutt mannskap, og til tross for hederlig innsats av de fremmøtte ble det et nytt tap på bortebane.

Kampen startet med et høyt tempo. Bærums Verk hadde mye ballbesittelse, og vi presset lavt som vi var enige om før start. Vi var flinke til å skyve i lagdelene og vi klarte til tider å gjøre det vanskelig for motstanderen inne på vår banehalvdel. Dette gjorde at motstanderen slo mye i bakrom, men vår bakre firer som bestod av Eilif, Kim André, Magne og Markus var flinke til å falle av tidlig. Dette gjør at Bærums Verk ikke skaper de største sjansene mot oss. Et langskudd (som i utgangspunktet ikke var farlig) i stanga og et par par andre halvgode sjanser var det de skapte mot oss i førsteomgang som ender 0-0.

Til tross for en god kamp defensivt hadde vi mye å gå på offensivt. Fokuset i pausepraten var at vi skulle ha mer fokus i pasning- /mottaksdelen av spillet. Etter en omgang med altfor mange balltap grunnet dårlig orientering, slurvete pasninger og dårlige mottak skulle vi gjøre ting enkelt samtidig som vi skulle slippe skuldrene og ha det artig.

2. omgang starter noe mer jevnspilt og etter 55 min får vi en eventyrlig sjanse hvor Robin blir spilt alene igjennom av Marius. Robin prøver en lobb, men denne går over.

To minutter senere får man et bevis på hvor nådeløs fotballen kan være. Bærumsspissen står i en soleklar offside på et gjennomspill og alene med Petter gjør han ingen feil og de står 1-0.

Derfra blir det tøft og en del av piffen på midtbanen blir borte. Det blir for store avstander i laget og det medfører alt for lite press på ballfører. Motstanderen får ytterligere tre mål, to på lange baller i bakrom og ett på frispark på overtid.

Et nytt tap gjør at det tetter seg nå til rundt oss på tabellen, etter 0-4 borte mot Bærums Verk Hauger.

Det gjenstår nå 3 kamper og tre poeng vil sikre plassen vår på tabellen. Forhåpentligvis får vi noen spillere tilbake fra skade til uka så her er det kun opp til oss for å kunne snu trenden. Viktig at vi beholder trua slik at vi får de poengene vi trenger.

Bør nok hente oss en seier eller poeng på de siste kampene for å være sikre videre i andre divisjon, hvis det mobiliseres bakfra som hos Skeid 2 og andre. Viktig at vi holder plassen i 2. div for videre spill i junior avdelingen neste sesong, med nye spillere opp på begge lag.

Ny uke=nye muligheter. Hold fokus på utvikling videre, blir viktig nå!