torsdag 25. september 2014

STERK 2. OMGANG GA SEIER BORTE MOT KORSVOLL!

En sterk 2. omgang ga Kåffa 3-0 seier borte over Korsvoll torsdag kveld, etter 0-0 til pause. Anders Storm, Kevin Vargas, og Roald Aas lagde målene.

1. omgang var laber fra Kåffa sin side, og Korsvoll hadde et initiativ, og var farlige på sine dødballer i denne omgangen, som var preget av lavt tempo, og lav intensitet hos Kåffas gutter.

Defensivt var det stort sett trygt, og på dødballer imot, som var deres våpen, var gutta på allerten, og ryddet unna. Offensivt gikk ballen tregt, og bevegelsene kom ofte i etterkant, men skapte 2 muligheter, som bl a ble reddet på streken av Korsvoll.

I pausen måtte vi stramme opp på generell intensitet i spillet, og man må forstå at man må jobbe hardt for gode prestasjoner i fotball.

2. omgang startet med at gutta responderte på dette, tok tak i høyere intenistet og forflytninger defensivt, og nå styrte Kåffa spillet. Spillesmessig spiste vi oss mer og mer inn på deres halvdel, og klarte å spille første pasning ofte fremover, slik at vi kom i overtallsituasjoner, både sentralt med diamanten rettvendt, men også på kantene, hvor vi doblet med sidebacker.

0-1 etter 62 minutter, hvor vi ruller opp på vår høyre side, og Korsvoll må gi corner, og dem ble det fler og fler av utover i matchen (totalt 11 cornere off). Martin Møller slår hardt og ok lavt på første stolpe, og der styrter Anders Storm inn ballen kontant i mål med hode. Fortjent ledelse.

Nå styrte Kåffa matchen, og midtbaneleddet vinner ofte 2-baller etter deres lange oppspill, og distribuerer raskt til backer og kanter, samt Roald Aas som er diamant.

0-2 etter 74 minutter, hvor vi igjen kommer frem på vår høyre side, Edvard Unsvåg slår et innlegg helt over på motsatt, Shahin Tahir rekker akkurat innlegget, og får lagt igjen til Kevin Vargas, som oppfatter situasjonen, og setter ballen inn i tomt mål. Flott scoring.

0-3 etter 82 minutter, hvor vi først vinner ballen på høyre side bak i bakre ledd, vender spillet over til venstre, og etter 8-9 trekk, spiller Shahin ballen ut i 45 grader til Roald Aas som fra 17 meter plasserer ballen inn i motsatt hjørne. Vakker scoring!

Matchen ebber ut med klar seier til slutt for Kåffa, etter en laber 1. omgang, viser gutta igjen større intensitet utover i 2. omgang, og får betalt med borteseier.

Defensivt meget godkjent, da motstanderen ikke produserer noen målsjanser, og bra fokus på struktur når det var nødvendig, samt konsentrasjon på dødballer. Offensivt var 2. omgang godkjent, da ballen oftere gikk på motsatt fot, da vi hadde orientert oss på forhånd, slik at vi ble mer rettvendt, og kunne spille fremover oftere. Bevegelsene ble også da mye tydeligere.

8-0 til Kåffa i målsjanser viser at dette var fortjent, og 2. omgang viser gutta styrke med å høyne intensiteten både defensivt og offensivt.