lørdag 13. september 2014

KFUM 2 MÅTTE GI TAPT FOR GODT SKEID LAG!

Kåffa2 -Skeid2 Kampresultat 0-3 (0-2)


Hjemme mot bunnsliteren Skeid 2 hadde vi god tro på. Vi hadde 3-3 fra første runde stilte med 13 gode spillere. 

I løpet av de første 10-15 minuttene av kampen fant vi imidlertid raskt ut av at dette var et litt annet lag, noe lagleder bekreftet etter kampen. 

Her var det fylt på med interkretsspillere fra 95 årgang, og vi ble satt under press fra start uten at Skeid kom til de store sjansene. Ballen gikk meget raskt, men vi forsvarte oss bra, og var i tillegg gode til å spille oss ut av trange situasjoner bak. Kim  (96) er et kjærkomment tilskudd til laget og viste kvaliteter i midtforsvaret, nå som vi mangler Herman og Sebastian. 

Våre gode gamle spillere Magne, Erik, Marcus og Magne, Jonas B og Kim Andre, de tre sistnevnte i tidvis offensive roller, gjorde alle en meget god kamp, både forover og bakover. Når det står 0-2 til pause gjenspeiler det likevel at Skeid var det beste laget, men vi hadde hatt den største sjansen. 

Abdi sin lobb fra 20 meter var nesten perfekt, men Skeid forsvarer reddet på strek med hodet. Og vi hadde flere sjanser som gjerne kunne gått inn. I siste halvdel av 2. Omgang legger Kristian inn et offensivt stunt og flytter opp, med bare tre forsvarere. 

Både Robin, Pål, og Jonas er nære ved å komme seg helt gjennom, men punkterer kampen med heading inn etter høyt innlegg. Nå kommer hyttene fra Skeid og de faste får spillerne komme innpå de siste 10 minuttene. 

Alt i alt en hederlig innsats, mye bra å ta med hjem, og Petter stod nok en glimrende kamp!

Kristian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar