fredag 29. august 2014

ARBEIDSSEIER FOR KFUM 1 MOT FRIGG!

Det ble omtrent en helt ren arbeidsseier for KFUM 1 i borteoppgjøret not Frigg med 0-2 (0-2), og Roald Aas ble tomålscorer.

En heroisk innsats i hjemoverløpingen, gjorde at Kåffa tok med seier en skikkelig arbeidsseier i en match hvor det kladdet i siste 3-delen i angrepene, og ballmist der betyr kontring i mot, og da la gutta ned mange meter hjem defensivt, og sammen med en ok struktur i det defensive, kunne Kåffa juble til slutt.

1. omgang startet med et vist press fra Frigg, men etter hvert jevnet spillet seg ut, og Kåffa eide mer og mer ball, og det er kjennemerke til laget.
Men, ofte ble det upresist og for lang tid i 1 berøringen, gjorde at matchen bølget frem og tilbake, slik at avstandene ble store. Derfor samlet vi laget noe i lavere press innimellom, og det skulle hjelpe oss defensivt gjennom perioder av matchen.

Så skjedde det noe foran målet til Frigg.
0-1 etter 23 minutter, hvor Kåffa kommer til innlegg fra høyre side, og Roald Aas stikker fint inn foran motsatt back, og setter det gode innlegget til side for keeper, og ledelse for Kåffa.
0-2 etter 32 minutter, hvor man skulle tro det var reprise far det første målet, men Roald stikker igjen fint inn bak deres bakre 4er på et godt slått innlegg fra høyresiden igjen, og etter 2 forsøk, scorer Roald på den andre, og doblet ledelsen. Gode innlegg fra Kevin Vargas, Daniel Brevig, og Håkon Stavrum.

Rett etter 1-0 ledelsen kommer vi igjen frem på høyre side med et godt innlegg, og Anders Storm stuper frem på første stolpe, får ballen, men setter den rett på keeper. Bra spill.

2. omgang skulle starte noe famlende, spesielt var det mange ballmist som gjorde at omstillingene fra angrep til forsvar ble mange utover.
Men, her viste gutta en herlig innsats, og tok dette på alvor, kom på rett side med mange lange og harde hjemoverløp, og dette sammen med struktur i sonene i pressleddene, gjorde at Frigg kom sjelden helt gjennom et tett Kåffa-lag. Kun noen skudd fra distanse for Frigg.
Spillemessig også mange ok oppspill til kanter, diamanten og spissen, men ballvalgene siste 3-delen var ofte ubeslutsomt denne gang, og det ble skapt lite i 2. omgang.
Anders Storm kommer noe trangt alene med keeper, og setter den rett på, samt Roald Aas passerer sin back, og kommer til noen farlige innlegg. Også noen innlegg fra høyre ved Kevin Vargas, og Nicholas Bakkeli.

Matchen ebber ut med en flott arbeidsseier, og lagmoralen sammen, gjorde at vi dro i land en morsom seier.

LAGET igjen skal ha honnør for en herlig som nevnt arbeidsseier + at Khang Troung, Tinius Berntsen, samt 98`erne Håkon Stavrum, og Roald Aas viste seg godt frem på et LAG med stor L.