torsdag 14. august 2014

OPP OG NED MATCH PÅ OPPSAL!

KFUM 1 presterte veldig opp og ned i borteoppgjøret mot Oppsal 2, som endte uavgjort 1-1 (0-0) torsdag kveld.

1. omgang manglet laget energi, og ble presset bakover av et et heltent Oppsal 2, som var et helt annet lag denne gang.

Den mentale inngangen til matchen var ikke god, og vi presterte på et labert nivå. Trykket defenisvt var borte, løpstrykket på rom offensivt var slapt, og Kåffa hang rett og slett ikke i sammen i denne omgangen, og det ble ikke skapt noen ting.

Pausen var god, da vi måtte snakke om energi, med trykk i bevegelsene og orienteringen med og uten ball, samt trykket til defensivt sonearbeid, måtte opp mange hakk.

2. omgang ble da også bedre, mer energi og vilje til å spille fotball, og Kåffa tilrev seg initiativet i matchen, samt at vi fikk flyttet opp spillet på motstanderens halvdel. Mere trykk i gjenvinning defenisvt, og fler innlegg kom etter overtall på sidene. Færre berøringer på ball, samt mer orientering i forkant var bedre med ball.

0-1 til Kåffa kom etter straffespark, da Anders Storm viste vilje og vant igjen ballen inne i 16 meteren, og blir felt. Christoffer Kelle setter årets første straffe i mål. Etter dette styrer Kåffa matchen, og rader opp 3 helt alene med keeper-situasjoner, og både Roald Aas, samt Anders Storm ved 2 anledninger er alene med keeper, men bommer.

1-1 kommer etter frispark for dem fra 18 meter skrått venstre. Et dårlig skudd går under/gjennom muren med 5 mann, går i stolpen, så i Preben Tollefsen, og i mål.

Matchen ebber uavgjort i en opp og ned-match i prestasjonene, og gutta, vi må skru på knappen i 1. omgang. 2 Omgang helt ok.

Seffen Veiby, og Khang Troung var Kåffas beste denne gang.

Kampfakta:
Oppsal 2 – KFUM 1 1-1 (0-0)
0-1 67 min Christoffer Kelle
1-1 84 min Oppsal 2

Kåffas lag:
Preben Tollefsen
Edvard Unsvåg
Khang Troung
Steffen Veiby
Daniel Brevig (Mutasin Ahmed 45 min)
Kristoffer Refsdal
Markus Junge (Anders Storm 45 min)
Martin Møller
Elias Fallgren (Kevin Vargas 30 min/Nicholas Bakkeli 30 min)
Christoffer Kelle
Roald Aas
  

Ståle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar