fredag 3. oktober 2014

GREIT GJENNOMFØRT KAMP MOT NORDSTRAND!

KFUM - NORDSTRAND 1-3

Dagens gjestelagleder hadde gleden av å ta imot en motivert gjeng junior spillere i A-lags garderoben for forberedelse til lokaloppgjør mot Nordstrand torsdag kveld.

Forholdene lå godt til rette for at det skulle bli en jevn kamp mot et godt lag som ligger helt i toppen av tabellen. 

Vi visste at vi kunne bite godt i fra oss på hjemmebane med disiplinert kollektiv defensiv innsats og ved å jobbe knallhardt i 90 minutter, selv mot såpass meriterte gjester.

Vi starter greit de første 10 minuttene, Nordstrand legger seg lavt og er mest opptatt av å hindre oss i å få målsjanser. De er gode til dette og vi blir litt utålmodige og unøyaktige i pasningsspillet og får tre kjappe overganger mot oss hvor vi har for stor strekk i laget og hvor vi er alt for «snille» i forsvarsspillet i egen boks og vips så ligger vi under med tre mål.

Etter å ha gjort et par justeringer med laget så får vi kontroll på kampen igjen og det er vi som har mest ball og forsøker å spille fotball resten av omgangen. Vi kommer til et par muligheter alene med keeper men mangler det lille ekstra og litt flaks for å få med oss ett mål eller to til pause.

Andre omgang starter som første med stort ballinnehav for oss og motstanderen er fortsatt mest opptatt av å plassere «bussen» foran mål. Vi sliter med å bryte igjennom et godt forsvar, blir spillende en del på tvers og klare ikke å skape de helt store sjansene.

Så får vi en corner fra høyre som Ferdinand slår fint på hodet til Henrik som stusser inn til scoring for oss. Det gir gutta en god boost og vi aner at målet gjør motstanderen usikre på dødballer. Vi får nye cornere på høyre siden og vi legger fint press på dem. Sender også avgårde et langskudd som treffer en motstanderspiller som står på streken i hodet, det var fort en match avgjørende redning for dem. 

Etter det sliter vi med å komme oss til de helt store mulighetene. Vi satser mer og mer offensivt, legger om til tre bak og Nordstrand kommer til tre bra avslutninger i metallet mot slutten av omgangen. 

Kampen ebber ut med en fortjent seier til hyggelige Nordstrand gutter men vi viser nok en gang at vi henger godt med topplagene i divisjonen, vi fører spillet i store deler av kampen og med en god oppkjøring til neste sesong så tar vi nok både ett og to steg videre på resultatlistene med disse gutta.

Takk for at jeg fikk være lagleder i denne kampen, veldig morsomt å lede en så flott gjeng med Kåffa spillere.  Legg gjerne skylda på laglederen for tapet dersom dere har behov for det J men det er hakket mer konstruktivt at alle kommer på alle treninger utover høsten. Dersom dere fortsetter å gjøre jobben på treningsfeltet vil det bli mange seiere på dere framover.

Mvh

Thor-Erik Stenberg
Vikarierende kampleder Kåffa Mjr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar