torsdag 16. oktober 2014

KFUM 2 VANT OVER HOLMEN - BEHOLDER PLASSEN I 2. DIVISJON!!!

KFUM 2 vant den siste matchen i hjemmeoppgjøret mot opprykksjagede og gode Holmen som var ubeseiret i høst med 1-0, og beholdt dermed plassen i 2. divisjon. Ferdinand, 98-gutten ble matchvinner. Det smakte godt, og full jubel i etterkant, da gutta klarte brasene i snødrevet på Ekeberg kunstgress 1 denne sure høstdagen. YES!!!

1.omgang ble lite velspillende da det var 2 lag som måtte vinne, og presisjonen manglet også noe, og da ble det mye lange og upresise pasninger fremover, og dødball og innkast preget spillet. Innimellom ser vi pasningspill og holder ballen i laget med vendinger, og da blir det noen farligheter, men ikke de store sjansene før pause. Gutta jobbet godt hjemover defensivt, og slipper heller ikke Holmen noe særlig til.

0-0 til pause.

2. omgang ble noe bedre spillemessig, med litt mer variasjon med å koble på sentralene, og derfra videre til diamanten i Ferdinand, som var god til å vende opp, og var kreativ i gjennombruddspasningene, og skulle få betalt. Defensivt var det god struktur, og hjemoverløpingen var upåklagelig fra guttas side.

Etter 77 minutter får Kåffa frispark etter flotte kombinasjoner på vår høyre side, og Ferdinand skyter hardt langs bakken mot motsatt stolpe. Løpene foran keeper forstyrrer han, slik at det velplasserte frisparket gikk direkte i mål, og ledelse, samt jubel for gutta. 1-0 til Kåffa.

Resten av matchen har Kåffa stort sett kontroll, Holmen har en corner, men vi kontrollerer med balanse i laget helt ut, og drar i land en innsatsseier med 1-0 !!!

Dermed holdt 2. laget plassen i 2 div, som var målet, da vi måtte vinne matchen.

Innsatsen var bra i en opp og ned spillemessig match, men gutta jobbet i det sure snødrevet, og vinner SAMMEN igjen. Herlig gutta !!!!!

Olav, Tinius og Ferdinand var gode på et LAG som klarte brasene med innsatsseier, så plassen ble sikret.

Takk til alle gutta, og 98-gutta som stilte mannsterke opp denne gang. Bra !!!