onsdag 8. oktober 2014

OFFENSIV BORTESEIER FOR KFUM 1 MOT SKI!

KFUM 1 spilte med 10 spillere i 60 minutter, etter at Mutasim Ahmed fikk sitt andre gule kort etter 30 minutter. Da sto det 3-1 til Kåffa. Borteseier allikevel 3-6 (1-4) til slutt onsdag kveld mot Ski på Ski kunstgress.

Vinner perioden med 10 spillere med 3-2. Sterkt i en time. Derfor er denne matchen et bevis på at disse gutta har moral sammen.

Offensivt var dette en god match av gutta, og var grobunn for seieren, samtidig var omstillingen til defensivt arbeid som oftest på plass, og da vinner gutta sammen.

1. omgang tok Kåffa tak i spillet fra starten, og styrte mye med korte pasninger i laget, så mer direkte spill når bevegelsene var på neste rom. Dette utløste mye godt og variert angrepspill fra Kåffa, og målene skulle komme..

0-1 etter 11 minutter, hvor Christoffer Kelle brekker seg fra etter frispilling fra Anders Storm, og setter ballen i det bortre hjørne. Ledelse.
0-2 etter 16 minutter, hvor Roald Aas forfølger et spill inn i bakrom, og vinner duellen med keeper. Dobbel ledelse.

0-3 etter 24 minutter, hvor Mutasim Ahmed scorer direkte på frispark fra 20 meter, da ballen endrer retning i muren.

Så kommer 2 sene taklinger av Mutta, som ender i 2 gule kort, og den siste med straffe til Ski, utvisning til Mutta, og scoring til Ski 1-3. Da har vi spilt i 30 minutter.

Men, Kåffa styrte fortsatt spillet med hurtige kombinasjoner offensivt, og Kelle blir igjen sentral..

1-4 etter 43 minutter, hvor Kelle blir igjen spilt fri, da han har skaffet seg vinkel, og setter ballen kontrollert i mål med venstre fot.

Pause.

2. omgang måtte forberedes på defensiv struktur i et noe lavere press når etablert spill, og 4-4-1 formasjon, når vi nå var kun 10 spillere.

Men, igjen omstilling etter balltap gjorde at vi raskt fikk tak i ballen, samt laget hadde struktur hjemover. Dette gjorde at første halvdel av omgangen er det Kåffa som eier..

1-5 etter 58 minutter, hvor Kåffa har 13 trekk med korte og presise pasninger, bevgeger oss på neste rom, og skaper overtall sentralt, og som til slutt Håkon Stavrum setter skuddfinte, og alene med keeper, setter han ballen opp i nettaket. Kveldens scoring!!!

Kåffa klarer fortsatt med en spiller mindre, og variere offensivt med korte kombinasjoner, for så å trykke i lengderetning med bevegelser i forkant, og dette gjorde at vi skapte mange muligheter offensivt.

Kreftene begynner etter 75 minutter å gå litt tomme, og nå var det viktig å holde formasjon defenisvt, men mål imot kom..

2-5 etter 76 minutter, hvor Ski har dødball fra høyre side, og 2-ballen inne i feltet plukker de opp, og scorer. Redusering. 3-5 etter 81 minutter, hvor de har overtall på sin venstre side, skjærer innover med ball, og kontant skudd i nærmeste hjørne. Ny redusering.

Etter dette klarer gutta og roe seg, og kommer seg faktisk litt høyere i banen, låser av deres 5 metere, og innkast høyt. Dette skulle betale seg..

3-6 etter 88 minutter, hvor Kelle vender opp med mann i ryggen, finner Nicholas Bakkeli på motsatt kant, som vender til siden, og klinker ballen i borteste hjørne. Matchen avgjort.

Matchen ebber nå ut, og beholdningen er det offensive, hvor variasjonen med korte pasninger, så raskt spill i lengderetning var meget positivt.

Defensivt har gutta fått i blodet at de omstiller seg ofte, og strukturen ok.

Totalt sett en meget fortjent seier til Kåffa i denne bortematchen, der Daniel Brevig, Christoffer Kelle, Olav Mølseter, samt Martin Møller var toneangivende i et LAG som igjen vinner SAMMEN. Bra gutta !!!