søndag 30. mars 2014

LAGLEDER(E) TIL KFUM 1 JUNIOR - TIL SERIESTARTEN!

Et lite knippe kampbilder fra siste treningskampen mot Ullern på KFUM Arena i går. Med egen fotograf på sidelinjen fikk vi foreviget noen gode situasjoner under kampen.

Takk til Marianne Otterdal-Jensen for profesjonell hjelp med dette, mange foreldre i sving i det totale støtteapparatet rundt KFUM junior i 2014 sesongen.

TRENGER LAGLEDER(E) FOR KFUM 1 TIL SERIEN!
Vi mangler imidlertid fremdeles 1-2 voksne som kan være med vår Hovedtrener Ståle Brandsrud som Lagleder(e) for KFUM 1 inn i kampsesongen. Kontakt Ståle eller Hovedlagleder Eivind Arnevåg dersom du kan hjelpe til med dette. For KFUM 2 har vi dette på plass i teamet rundt det laget.

Vi er en stor gjeng foreldre som samlet som jobber rundt junior årgangen og de to lagene, og viktig at vi er mange til å dele oppgavene - blir mindre på hver da. Et svært godt opplegg vi har fått sydd sammen for spillergruppa i 2014, men som sagt en liten brikke igjen for og ha alt på plass...

Er som alltid avhengig av hjelp fra foreldre (utover trenergjerningen) for å få alle hjulene til å rulle rundt gjennom kampsesongen for gutta våre - ref debatten i VG-sporten om dagen rundt dugnadsarbeidet i den norske fotballen og idretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar