lørdag 29. mars 2014

VELLYKKET MINI LEIR FOR KÅFFA JUNIOR!

Det ble en vellykket mini treningsleir for KFUM menn junior, da vi samles fredag, med matcher både fredag og lørdag for begge lagene, samt treninger begge dager.

Fredag ettermiddag samlet gruppa seg, og det ble kjørt teknisk trening for 1. laget fredag ettermiddag, og match for 2. laget.

KFUM 2 – Lindeberg 2-1 (1-1)
Målscorere for Kåffa var Morten Vedvik og Nicholas Bakkeli.

Matchen beviste at innsats kommer man fortsatt langt med i fotball, i en match hvor det varierte offensivt. Flinke på omstillinger i det vi mistet ballen, gjorde at ballen ble vunnet tilbake, og slik sett kom motstanderen sjelden til farlige avslutninger.
Begge målene i matchen kom etter flott angrepspill, den første etter overtallspill med innlegg og Morten headet ballen i bue inn i motsatt hjørne. Målet til Nico kom etter direkte spill inn i bakrommet, Nico plukker opp, og setter ballen hardt under keeper og i mål.
Arbeidsseier !

Lørdag morgen på'n igjen med teknisk trening og spill for 2. laget, samt match for 1. laget mot Ullern.

KFUM – Ullern 3-0 (0-0)
Målscorere for Kåffa var Tobias Berntsen 2, og Kevin Vargas 1.

Solid innsats igjen i denne matchen, hvor det defensive var grunnlaget hele veien for laget. Vi fikk igjen utover i matchen gode offensive relasjonser, og scoret noen flotte mål. Tempo i ballbehandlingen kunne været større i 1. omgang, men viljen til å omstille og ballvinne ballen tilbake, gjorde at Ullern skapte ikke en målsjanse i matchen.

Målene kom etter kombinasjonspill og innlegg ved 2 av målene til Tobias, og gjennomløpning av, og oppvisning i vending av Kevin ved det tredje målet. Vi styrer matchen i store perioder, og vinner fortjent igjen, etter god laginnsats.

Leiren avsluttet med pølser på menyen i klubbhuset etter matchen, og samlet laget til en siste sosial sak, før helgen kunne nytes videre i det flotte vårværet.

Leiren fortalte oss at det å stå sammen defensivt er viktig, og moralen ble da veldig god og styrket, og det gjorde tar vi med oss inn i seriekampene - som starter torsdag 3. april for begge lagene.

Takker spillerne for at leiren ble vellykket, da innsatsen og viljen, spesielt i matchene, var toneangivende og god.

Super jobb også av laglederne i Kjetil, Erik, Per, Einar, Jørn og Glenn. Dette er viktige faktorer for felles lagmoral uansett jobb i KFUM Junior.

Ståle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar