torsdag 13. mars 2014

Betaling Treningsavgift og KFUM medlemskap - en forutsetning for trening og kamper fremover!

Vi har fremdeles en del spillere i KFUMs junior stall som IKKE har betalt inn treningsavgift for vinteren eller medlemskap i klubben.

Treningsavgift KFUM Junior
Alle har vært orientert om dette via beskjed på trening og på vår hjemmeside. kr 1.500,- skulle innbetales til lagkassen for juniorlaget - kto 1204.66.39802 KFUM Junior v/Cathrine Fiane, med opprinnelig forfall 19. januar - og dekker stort sett baneleie, baller og kjegler m.m. for juniortreninger og treningskamper hele vinteren fra 1. november.

KFUM administrasjonen har også tatt frem en helt ny og flott trenings overdel for junior troppen, men det forutsettes selvsagt at alt er innbetalt for å kunne motta denne fra klubben. Deles ut til spillerne i løpet av to-tre uker!

NB: De som ikke har betalt inn enda må umiddelbart sørge for dette - giro delt ut av Eivind Arnevåg på trening i går. Manglende innbetaling betyr at man ikke får trene eller spille kamp hos hos fremover.

PS: Betaling for neste treningsperiode er ikke langt unna, og vil bli formidlet på hjemmesiden og på mail i april - treningsavgift beløpet sommerhalvåret på ca 2.000 kroner er også inkludert Enjoy guider som en del av klubbens totalpakke.

Medlemskap KFUM
Dette sendes ut fra klubbens administrative ledelse i posten til alle medlemmene og skal innbetales på egen konto for KFUM Fotball - som selvsagt er påført på giro sammen med påført KID kode som referanse.

Må også være innbetalt til klubben for at man skal være spilleberettiget - dvs både trene og spille for klubben. Er det ikke betalt så sørg umiddelbart for dette, egen purring vil bli gjort fra klubbens administrasjon om kort tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar