søndag 2. mars 2014

Klar seier til Kåffa2 over Bygdø Monolitten

Bygdø Monolitten - Kåffa2: 0-6

Etter en åpen førsteomgang der begge lag hadde store sjanser var vi på ingen måte sikker på seier. Motstanderen var raske og flere farlige situasjoner ble avverget av Preben som viste styrke, ikke bare i buret, men også i feltet.

Mye tette situasjoner, vi glemte å løfte blikket, fikk ikke brukt bredden som var full av plass, men vi slurvet også med offside foran, mange avblåsinger. Kort ut i annen omgang var det hands innenfor Bygdøys 16 meter og Shahin plasserte sikkert nede i høyre hjørne.

Det er rart med fotball, bare et par minutter senere puttet Joakim returen etter en heading på corner og 2-0 til Kåffa. Det gjorde noe med laget, vi ble smartere og mer gjennombrudds hissige. Flere nydelige stikkere fra Shahin overrasket motstanderen og skapte sjanser foran, men det viktigste var at vi fikk betydelig bedre kontroll på midtbanen.

Det er mulig motstanderne begynte å merke kjøret nå etter mange lange løp, resultatet var i alle fall at vi fikk god kontroll bakover over hele backfireren.

Da Pål fant nettmasken 2 ganger på kort tid begynte det å bli moro og forsvarsrekka vår kom frem på flere farlige løp slik at kampen ble avsluttet med Herman satt inn en direkte fra innlegg og Peder parkerte motstanderens forsvar med sitt løp der avslutningen satt som den skulle ved venstre stolperot.

Preben, som hadde glemt fotballsko og spilte med joggesko, var sikker som banken noe som forplantet seg frem til midtbanen og var viktig for resultatet- man of the match -- selv i joggesko! Kjetil