mandag 20. januar 2014

Godt statusmøte på KFUM junior - Ståle og ledergruppen!

Det har allerede kommet mange gode tilbakemeldinger både fra spillerne og folk ellers i klubben rundt den nye juniorsatsningen som kom på plass før jul. Et nytt sterkt trenerteam på plass - med mange dyktige og engasjerte foreldre og ledere rundt disse - er oppskriften for 2014 sesongen.

Kort ledermøte KFUM Junior i kveld - før treningsøkt med gutta;

Hovedtrener KFUM Junior 2014 - Ståle Brandsrud
1)  Status fra Ståle angående førsteinntrykk så langt - med tilbakemeldinger fra øvrige i teamet.
2)  Uttak kriterier og status for første og andrelags tropp - status pr idag (Ståle og Stian)
3)  Spillerliste og gjennomgang total tropp, aktive spillere og innbetalinger pr dato.
4)  Oppfølging av spillere som ikke har vært med i januar - ønsker flest mulig med videre.
5)  Treningskamper - booket og på plass (Ståle og Espen)
6)  Påmelding av lag til serien
7)  Kort disiplinærsak i spillertroppen
8)  Dugnadene fremover for NM Futsal - fordeling vakter og oppgaver hos spillere (egen artikkel)


En bra gjennomgang i kveld - med svært gode tilbakemeldinger på helthetsopplegg og treninger så langt. En bra fordeling på treningsfeltet med mye folk til stede og stor entusiasme blant både spillere og ledere.

Ståles mannskap bak f.v.; Jørn Karlsvik, Petter Mannsverk Andresen, Per Slåtsveen, Jan Borgersen, Eivind Arnevåg, Glenn Bakkeli, Stian Bomo og Espen Olsen Langfeldt. Cathrine Fiane, Kjetil Retterstøl og Erik Hellum var ikke til stede.
Hele årgangen trener samlet, dog inndelt i to hovedtropper. En god fordeling også blant trenere og hjelpetrenere - hvem gjør hva fremover. Det lover godt for å ivareta alle gutta våre på treningsfeltet.

Vil helt klart komme utfordringer for mange gode 97/98 spillere i sin første juniorsesong - viktig at disse gutta får gode og løpende tilbakemelding fra trener apparatet på arbeidsoppgaver, egeninnsats og muligheter fremover. Mange gode spillere i hele troppen nå og det blir trangt om plassene i førstelagstroppen ved inngangen til 2014 sesongen.

Et godt poeng da for disse gutta å evne og se litt lenger fremover - både gjennom og forbi inneværende sesong. Mange av disse gode gutta som i dag ligger like under vannskorpen, vil helt klart være med og danne stammen i førstelagstroppen til KFUM jr i 2015 sesongen. Sesongen 2014 blir da en fin læring underveis dit i konkurranse med eldre spillere i dag.

En bred og god junior årgang er viktig for KFUM, og vi ser allerede nå at vi kommer til å få et godt lag både i første- og andredivisjon dette året. Det lover godt for klubben vår de neste årene..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar