lørdag 11. januar 2014

Kampreferat Kåffa97 - 2 Lillehammercup


Kåffa 2 - Haugsbygd IF (fra Hønefoss) 4-2.
Litt tidlig morgen her på Lillehammer, frokost kl 07, taxi kl 07.45, søvnen var ikke helt ute av kroppen før Haugsbygd fant nettmaskene bak Preben med et hard langskudd. Det virket som vi trengte 0-1 for å våkne. Vi spilte mann- mann, tett formasjon, mye dueller. 5 minutter før slutt står det 2-2, kampen er åpen og spennende, tette dueller. Flere gode skudd av Sebastian stryker utenfor, Martin putter pent, men man of the match er uten tvil dagens kaptein Fabian, han lurer som en gjedde i sivet, får brukt teknikken sin og spiller en nesten feilfri kamp-og setter hattrick! Bortsett fra  de første 5 minuttene var vi på sidelinja godt fornøyd med kampen. Glimrende start på Lillehammercup!

Kåffa2 - Lillehammer 1-4:
Vi møter er lag med eldre og teknisk gode spillere. Dette løser vi ved å la ballen gå mye, men rolig og kontrollert og Preben er involveres mye når vi har ball. Derfor klarer vi å spille jevnt første halvdel av kampen, men noen millisekunder med glipp i konsentrasjonen gir noen muligheter til motstander som får ballen i nett. Vi har flere gode sjanser i motstanders syvmeter, men får den ikke inn før Jonas vrir inn en perle i krysset. Helt mot slutten setter motstander punktum med et frispark tversover til hevolley og inn bak Preben. Oppsummert bra laginnsats, men vi må litt mer opp på tærne hvis vi skal klare HamKam i neste kamp.

Kåffa2 - HamKam 1-1
Nok en gang møter vi et litt eldre lag med gode individuelle ferdigheter. Vi så muligheter i et kontrollert spill bak med raske overganger. Defensivt fungerte det meste, Preben utstråler trygghet som spredte seg bak og vi hadde god kontroll. Litt ut i første halvdel fikk Hamkam likevel nettkjenning. Kåffa beholdt roen bak og etterhvert klarte Vetle å stresse frem feil og videre kjempe ballen inn bak Hamkams keeper. Stillingen er 1-1 ved halv tid. På sidelinja begynner å få troen nå, vi har tendenser til stress, men Preben roer det mesterlig ned bakover slik at vi kan la kverna gå. Tobias blir av en eller annen merkelig grunn utvist mot slutten, vi må da demme opp med bare 3 utespillere, Preben, som ble Man of the Match, fisker fram noen tigersprang, og når sluttsignalet går står det 1-1. På sidelinja er vi meget godt fornøyd, Hamkam var like gode som Lillehammerlaget vi tapte 4-1 mot i forrige kamp, nå fungerte spillerbyttene bedre og dette kunne gått vår vei. Vi blir Nr 3 i gruppa, målforskjell avgjør om vi vil gå videre!!

Referat: Kjetil

1 kommentar: