torsdag 9. januar 2014

Ståle og Stian innfører garderobekultur i Kåffa Junior for 2014!


Stian og Ståle i garderoben med gutta sist onsdag, gjennomgang før økt.
Vår nye Hovedtrener Ståle Brandsrud og Assistrenttrener Stian Bomo innfører garderobekultur for juniortroppen i KFUM ved inngangen til ny sesong.

Vi ser allerede etter de første dagene konturene av et svært godt opplegg for våre mange ungdommer på juniorgruppa i 2014. Gode og gjennomtenkte planer er presentert fra før av her på hovedsiden under fliken "Helhetsopplegg" øverst - og de samme tanker er delt i møte med gutta i garderoben før første trening sist mandag.

Det betyr at vi på alle våre treninger fremover møter presis et kvarter - tiden ligger fast inne i kalenderen - før vi skal ut på treningsfeltet. Informasjon og samling i garderoben blir en fast del av vår hverdag, alltid før og også gjerne etter trening når trenerne gir beskjed om dette. Garderoben brukes selvsagt også gjerne for dusjing og skift for alle spillere som ønsker dette.

Det har på kort tid, og etter god jobb sentralt i klubben gjennom senhøsten, kommet på plass en særdeles sterk ressursgruppe for KFUM Junior kommende sesong. Sammen skal vi gjøre dette til minnerike og gode år for spillergruppa, med opplegg på og utenfor banen gjennom sesongen.

I tillegg til en klar Hovedtrener og Assistenttener, så har gruppen et støtteapparat bestående av hele syv personer med på feltet som hjelpetrenere inkludert egen materialforvalter. Alle lagt inn med navn og kontaktpunkter på hjemmesiden.

Hovedlaglederrollen deles av Eivind Arnevåg og Espen Olsen Langfeldt, som vil kunne hente hjelp til informasjon, ulike oppgaver, fotografering og artikler m.m. gjennom bl.a. Kirsten, Tore, Jørn og Einar.

Egen økonomiansvarlig og webansvarlig har vi gjennom Cathrine Fiane og Jan Borgersen.

Ønsker lykke til på Lillehammer Cup for alle de som skal dit, og vi ser alle frem til å jobbe videre samlet i en bred årgang med mange gode spillere som vil utgjøre to sterke tropper i 2014, definitivt et godt løft for både første og andrelaget kommende sesong. Ser allerede nå frem til neste ukes økter med gjengen...

Og viktigst av alt - vi har samlet hele juniortroppen igjen inn i 2014, under en sterk og tydelig ledelse og med en stort og godt apparat rundt på alle områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar