mandag 2. februar 2015

0-2 mot et godt Raufosslag for 1.laget

Med bare 97- og 98-spillere på laget, fikk vårt juniorlag en tøff kamp mot interkretslaget Raufoss. Raufoss viste seg å være et velorganisert og robust lag med fokus på rask gjenvinning og hurtige overganger. For mange av våre spillere var dette å gå opp en vektklasse, for å bruke bokseterminologien. Gutta holdt stand lenge, men i løpet av en ti-minuttersperiode mot slutten av 1. omgang kom begge baklengsmålene nettopp som følge av godt kontringsspill av Raufoss. Raufoss var tøffe i presset, og dette gjorde at våre gutter i sitt forsøk på å spille sitt vanlige kortpasningsspill, hadde altfor mange feilpasninger. Vi kom til noen sjanser, men Raufoss var hakket bedre enn oss. I pausen tok Raufoss ut sine to fremste spillere, og satte gjennom annen omgang innpå flere av sine yngre spillere. Dette gjorde nok at vi fikk et mye bedre grep på kampen, og kunne holde Raufoss til 0-0 i annen omgang. Kaptein Håkon var respektløs, og gjorde en god kamp på midtbanen. Victor har etter hvert vokst seg godt inn i rollen som midtstopper, og var denne gangen en av våre beste spillere. Ellers gjorde Thomas en plettfri kamp i mål. Om to uker blir det returoppgjør på KFUM Arena.