tirsdag 10. februar 2015

2.laget med firemålsseier over BSK

KFUM 2 møtte søndag Bækkelaget som havnet nest sist i 2. divisjon i fjoårssesongen. Det ble en jevnspilt kamp hvor vært av lagene hadde sine gode/svake perioder i kampen.

Vi fikk en god start og allerede etter 5 minutter spilt løper Eilif seg fri langs høyrekanten før han smeller ballen ned i venstre hjørnet på goalen. 1-0 til Kåffa. Spillemessig er det jevnt mellom lagene i første del av omgangen, men det skapes ikke noe særlig med sjanser fra noen av lagene. Vi er derfor godt fornøyd når vi også sender ballen i mål etter ca. 30 minutter når vi er i overtall i BSKs 16-meteren. Ballen havner til slutt hos Eilif som spille Ole Johannes på blank goal. 2-0 på vår andre sjanse i kampen og dette blir også pauseresultatet.

Momenter som taes opp i pausen går på innstilling og tenning. Til tider var det veldig dødt fra vår del, både når det gjelder praten på banen, men også trøkk i duellene.

Dette bedret seg ikke i første del av andreomgang. BSK, anført av en god nr. 18, tar mer og mer over kampen, og de første 20 minuttene av omgangen var forferdelig for en trener å se på. Tafatt og manglende trøkk, samt en del unødvendige balltap på egen banehalvdel. BSK får også reduseringen til 2-1 som gir litt spenning i kampen. En god Petter i mål hindrer heldigvis BSK-utligning etter rundt 60 minutter med en kanonredning nede i hjørnet på upresset skudd fra omtrent 16 meter.

Spillet bedrer seg utover omgangen og etter et par bytter på midtbanen tar vi over kontrollen i matchen. De siste 20 minuttene dreier seg kun om oss. BSK virker slitne og i tillegg til å ha mye ball, så skaper vi godt med sjanser. Eilif scorer på frispark slått som et innlegg fra midtbanen da tre av våre spillere i boksen forstyrrer keeper såpass at ballen går rett i mål. Mye flaks, men et godt tilslag på frisparket fra EIlif.

Robin punkterer kampen med 4-1 og Thomas får æren av å pynte på resultatet til 5-1 noen minutter før slutt. Et godt resultat, selv om vi ikke gjør noen god kamp i utgangspunktet. Intensiteten i presset vårt er fortsatt for svakt, men dette vil forhåpentligvis bedre seg når vi får noen flere matcher i beina. Offensivt må ballen gå fortere og vi må være mer presise i avleveringene. En bedre motstander ville klart å bedre utnytte de feilene vi gjorde i dag.

Dagens tre stjerner:
*** Eilif - Gjør en god kamp og er en konstant trussel med farten sin på høyrekanten. Får også god uttelling i dag med to mål og èn assist.
** Ole Johannes - Solid jobb på midtbanen i dag og la inn en innsats som var veldig avgjørende for kampen. Fikk også en scoring i boka.
* Jonas TR - Har god kontroll i vår bakre firer som totalt sett gjorde en meget bra kamp i dag. Var aggressiv i presset og turte å stå høyt i motstanderen slik at vi fikk flere brudd i oppspillene deres. Kunne kanskje falt av noe tidligere på scoringen.
*Jonas B - Spilte veldig godt som høyrebeck i store deler av kampen. Solid bakover og kom også flere ganger rundt på kanten utover i andreomgang.
*Kim Andre - Viktig i flere avgjørende situasjoner hvor han fikk brukt farten sin. Dekket store rom som midtbane og hadde full kontroll som midtstopper i siste delen av kampen. Får et lite minus for å ha byttet posisjon underveis i kampen uten å ha avtalt med trener.:-p

Allerede kommende søndag er det ny kamp mot Haslum. Virket som det var flere som ikke kan komme, men har ikke fått forfall fra særlig mange på sms. Dette skal gjøres ASAP!