onsdag 26. november 2014

PÅL PERNES TAR ANSVARET FOR VINTERTRENINGENE HOS KFUM JUNIOR!

Staben har de siste par ukene jobbet med å få på plass ny junior trener etter Ståle Brandsrud, som måtte gi seg nå i høst pga endret jobbsituasjon.

Vi er veldig takknemlig for at Pål Pernes har takket ja til å hjelpe oss med vintertreningene. 
Pål er en erfaren Kåffa leder, har spilt 286 a-kamper og scoret 80 mål for klubben, han ledet Futsal laget til gull i eliteserien, har hatt mange lederverv i klubben og er en svært god trener (årets trener i klubben i 2014).

Han sier han etter mange år som trener i klubben hadde sett for seg en roligere tilværelse uten trener ansvar, men når klubben stod uten junior trener så banket klubbhjerte så hardt at han ikke kunne si nei.
Pål er i førsteomgang klar for vintertreningene, men vi håper å finne praktiske løsninger underveis som gjør at han blir med oss videre. Klubben jobber derfor med å få inn en trener til i gruppa for å få totalen til å gå opp.

Samtidig så er vi veldig glad for at hele det dyktige støtteapparatet på Mjr fortsetter videre, en fantastisk gjeng med frivillige som bidrar for hele årgangen og tar endringer med positiv entusiasme.

Even Aas inn som ny hovedlagleder i år og Monica Bjørnstad ny økonomi ansvarlig i gruppa (tidligere 98 ledere begge to). Viktig for hverdagen vår gjennom sesongen at vi fremdeles har et stort team bak oss, når både hjelpetrenere og materialforvalter fra 97 årgangen fortsatt blir med i 2015 sesongen.

Som sagt klubben veldig glad for at vi har fått Pål med på laget og ser fram til en spennende sesong for alle 50 spillere (eller kanskje flere etter hvert….)

Mvh

Thor-Erik Stenberg
Daglig leder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar