mandag 23. desember 2013

Noen ord fra treneren

Hallois alle sammen !

En liten førjulshilsen fra den nye hovedtreneren for KFUM MJr, da høytidene tar oss igjen hvert øyeblikk.

Har så vidt hils på dere spillere og ledere på en trening.
Det var mange tilstede ca. 55 stk, og det er morsomt, og vi gleder oss til å ta fatt på en ny spennende og utviklende fotballsesong 2014 som starter mandag 6. januar med spillermøte kl. 18.30 på KFUM-huset.
Ta med humøret og de beste egenskapene, så kan vi sammen utvikle hverandre i en spennende fotballtid fremover. Treningene vil bli en videreføring av Kåffa-stilen som dere er vant med, med mye spillrelaterte øvelser uansett om vi holder på med defensiv eller offensiv fokus.

Soneforsvar defensivt, og possesion fremoverrettet offensivt er hovedmålene i spillestilen, og vi kommer til å legge opp til intensitetstyrte uker med forskjellig intensitet av treningene, samt vinnerkultur med månedens spiller, som går ut på å vinne spillet. Avslutningsøvelser og antall pasninger i laget, evt fremover vil gi poeng. Sparer opp pr mnd, og kårer månedens spiller og til slutt årets spiller.
Det viktige er å ha kvalitet på trening sammen med rett intensitet, da blir det utvikling.
For å få egen utvikling er det viktig at spillerne selv er sine egne “trenere” med god veiledning av trenerne/lederne rundt laget, og mye vil bli opp til hver spiller i forhold til valg, men bevegelsene blir litt mer samstemte i forhold til hverandres bevegelser i roller.

Dette er bare noe av det vi kommer til å legge vekt på fremover, og med spillerglede i bunn, ser vi frem til å møte hverandre rett over det nye året.

Kos dere i juletiden, pass på kroppen, så trigger vi fotballmennesket rett over nyttår.

“ Sammen trigge hverandre for utvikling “

Ha en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR !!!

Med vennlig og sportslig hilsen
Ståle Brandsrud
Hovedtrener KFUM MJr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar