torsdag 30. juli 2015

Vannvittig straffedrama for KFUM 2!!!

KFUM 2 gikk torsdag formiddag videre til 1/8-finale i A-sluttspillet etter straffekonk mot Eide & Omegn FK. Gutta viste en fantastisk moral hele kampen gjennom og til slutt var seieren et faktum.

Forventningene før kampen var moderate, da vi alle var klar over at det var et godt lag som stod på andre siden av banen. E/O var solide i gruppespillet og spilte der en god kamp mot førstelaget vårt. Samtidig lever hver eneste sluttspillkamp i Norway Cup og på en gjørmete bane kan alt skje.

Selv med elendige baneforhold er det høyt tempo i kampen og begge lag får til en del spill langs bakken. Vi forsøker mest mulig å angripe langs kantene der gresset er noe intakt, men det er vanskelig med E/Os kvikke sidebacker.

De første 10 minuttene av kampen er det vi som har balleinnhavet, men E/O får en stor mulighet 10 minutter ut i kampen, men Petter redder med en mesterlig benparade. Den første scoringen får også E/O da motspilleren for litt for mye tid på ca. 25-30 meter. Normalt på en slik bane skal ikke det være farlig, men ballen fyker opp i vinkelen med både kraft og presisjon. 0-1 til E/O som holder seg til pause.

2. omgang starter bra. Vi prøver å spille langs bakken ute på kanten og lykkes til dels med det. Vi klarer å holde på ballen i perioder og nesten ut av ingenting slåes det en nydelig ball i bakrom (fikk ikke med meg hvem som slo) som Odin setter i kassa. 1-1 etter 53 minutter og håpet om avansement lever i beste velgående.

E/O er tydelig misfornøyde med 1-1 og spiller i perioder med 4 spillere på topp. Allikvel er det vi som har banespillet og vi har en del gode muligheter ved E/O 16-meter uten at vi helt klarer å være kliniske nok i avslutningene.

Vi har ikke mange innbyttere denne kampen, når Marius måtte ut med skade etter 20 min, og Sondre og Magne er ute med skade/sykdom. Det er allikevel vi som har mest krefter på slutten av kampen og i påfølgende ekstraomganger. Kampen ender derfor i straffesparkkonkurranse...

Nervene er i helspenn før det skal avgjøres, men vi har gjort det vi kan gjøre og nå er det de kaldeste nervene som vil avgjøre. Vi skal ta første straffe:

-Frode går sikkert frem og plasserer ballen helt nede i venstre hjørne. Meget godt utført straffespark.
-Første straffe til E/O er meget svakt plassert og når Petter går riktig vei så er stillingen 2-1 til kåffa etter første straffespark.
-Odin tar vår andre. Igjen en velplassert og sikker straffe.
-E/O reduserer på sin andre og stillingen er 3-2 etter 2 straffespark.
-William tar vår tredje. Sikkert opp i venstre hjørnet. Utagbart selv om keeper skulle gått riktig vei.
-E/O setter sin tredje og det står 4-3.
-Så er det keepernes tur. Petter tar vår fjerde straffe. Dessverre går ballen et godt stykke til venstre for mål, og E/O får mulighheten til å utligne.
-Petter nekter dog å bli syndebukk i sitt siste Norway Cup og går igjen riktig vei. Redder skuddet til E/O-keeperen.
-Nicho får dermed muligheten til å bli Kåffas helt. Den settes kontant i mål og både spillere, familie og støtteapparat kan slippe jubelen løs.

Vi er videre!!!

Dagens tre stjerner:
*** - Peder: Hans beste kamp av flere i NC så langt. Sørget for god balanse i laget og vant det som var av dueller. Er nok flere motspillere som må sitte med store smerter på bussen/flyet hjem til Møre og Romsdal i kveld.
** - Petter: Har stort sett vært solid under hele NC, men har i dag flere kvalifiserte redninger som gjør at vi kan avgjøre kampen på straffer. Der ble Petter avgjørende med en redningsprosent på 50%.
* - Jonas TR: Ny stor kamp fra Jonas som har spilt seg opp underveis i turneringen. Ryddet opp flere ganger i stor stil når vi flyttet opp backen vår og vant mange viktige dueller både i lufta.og langs bakken.

Dagens kåffalag:
-Petter (K)
-Marius W (20 min: Marius S)
-Jonas TR
-Sebastian
-Magnus (30 min: Jonas B)
-Peder (45 min: Syver)
-William
-Frode
-Nicho
-Nathanael
-Odin

Neste kamp er allerede kl. 2030 på bane 8 (kunstgressbanen til BSK). Mostander blir vinneren av Storelva og Bergsøy. Ingen uoverkommelig motstander.

Oppmøte i KFUM-hallen kl. 1915!

Kristian


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar